• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Breda
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Breda kopen?

Een haard aanschaffen in Breda? Doen! Met een open haard beschikt u meteen over (extra) warmte en gezelligheid in uw woning. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenkant van elke kachel is verschillend, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Breda

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw ruimte wilt verwarmen met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Wilt u een milieuvriendelijke open haard? Dan is een bio-ethanol haard de ideale keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft zo z'n voordelen. Wat de situatie ook is: ook voor uw huis is er een passende haard. We vertellen dan ook graag meer over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving breda

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een geliefde haard om uw huis te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is essentieel. Bij een houtkachel geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere haard die populair is, is een gashaard. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u meteen van uw haard. Ook is het een goede optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit is heel handig, aangezien dit wil zeggen dat de open haard op elke plaats in uw woning is te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een goede optie als u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Deze haard is ideaal als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame open haard, omdat de openhaard niet mega heet wordt en er geen sprake is van uitstoot.

openhaard breda kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische wandhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een roomdivider of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen breda

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Breda installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Breda moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Bij de aankoop van de haard, kunt u dit doorgeven.

Kom langs in de showroom
Meer weten over de mogelijke opties? We hebben in de showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken