• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Beverwijk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Beverwijk kopen?

Een haard of kachel kopen in Beverwijk? Een openhaard is een bijzonder goede manier om uw ruimte te verwarmen en meer sfeer te geven. Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. Elke openhaard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Beverwijk

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen! Meer weten over de meest geliefde opties? We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Beverwijk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een gewilde manier om een woning te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. De beleving is geweldig, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere haard die geliefd is, is een gaskachel. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. De brandstof is namelijk altijd beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een handige keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Ook is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit is heel fijn, omdat dit inhoudt dat de openhaard op iedere plaats in de ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Deze openhaard is uitstekend als bijverwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Een elektrische kachel wordt niet heel warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Beverwijk kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Samen bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Beverwijk

Laat uw kachel Beverwijk plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Beverwijk moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs installeren open haarden door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw open haard.

Afspraak maken