• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Bergen op Zoom
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Bergen op Zoom kopen?

Wilt u op korte termijn een haard kopen in Bergen op Zoom? Goede gedachte! Een open haard zorgt namelijk voor extra sfeer en warmte in een huis. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een gas- of houtkachel. Het uiterlijk van iedere openhaard is weer anders, hierdoor is er altijd een haard die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern: er is voor ieder een passende open haard!

open haarden Bergen op Zoom

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de beste keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft diverse voordelen. Er is een haard voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Bergen op Zoom

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een gewilde manier om een woning te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving hiervan is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde haard. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een open haard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit maakt installatie gemakkelijker, omdat de open haard hierdoor op iedere plek in huis gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische haard. De sfeerhaard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Een sfeerhaard wordt niet extreem warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Bergen op Zoom kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van de nieuwe openhaard. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische wandhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Bergen op Zoom

Geen zorgen en laat uw haard Bergen op Zoom plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Bergen op Zoom moet installeren? We helpen u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel Nederland. Bij de aankoop van uw open haard, kunt u dit doorgeven.

Bezoek onze showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? U vindt in de showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt ervaren! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken