• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Barendrecht
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Barendrecht kopen?

Bent u op zoek naar meer sfeer in uw woning en wilt u een openhaard aanschaffen in Barendrecht? Met een haard beschikt u direct over (extra) warmte en gezelligheid in uw ruimte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gaskachel of een houtkachel. Het uiterlijk van elke haard is weer anders, hierdoor is er altijd een kachel die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Barendrecht

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Ga dan voor een kachel met een brandstof die bij u past! We helpen u graag bij het maken van de beste keuze.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Barendrecht

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houthaard tegenwoordig een geliefde haard om uw woning te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een essentieel punt. De beleving van een houtkachel is optimaal, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk gemakkelijk en door op 1 knop te drukken, geniet u meteen van uw kachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout voorhanden is. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit is ideaal, omdat dit inhoudt dat de open haard op iedere gewenste plek in uw ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische kachel. Het is een fantastische keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Het is een veilige en duurzame open haard, doordat de kachel niet extreem warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Barendrecht kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Met elkaar bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Barendrecht

Geen stress en laat uw kachel Barendrecht installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Barendrecht moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ervaar het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? We hebben in de showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u perfect adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken