• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Assen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Assen kopen?

Wilt u een haard kopen in Assen? Dit is een geweldige manier om uw woning te verwarmen en extra sfeer te geven. U bepaalt zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een elektrische- of houthaard. Het uiterlijk van iedere open haard is weer anders, hierdoor is er altijd een kachel die voldoet aan uw wensen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte haard!

open haarden Assen

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker warm stoken? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij u past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Er is een haard voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Assen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte snel warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is namelijk fantastisch, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels ook nog steeds geliefd. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit maakt installatie eenvoudiger, omdat de openhaard hierdoor op iedere plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een fantastische keuze wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt. Deze openhaard is ideaal als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de woning. Een elektrische haard wordt niet heel warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame optie.

openhaard Assen kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van de nieuwe open haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kunt u ook zelf bepalen. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een doorkijkhaard of een 4-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Gezamenlijk bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Assen

Laat uw kachel Assen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard graag laten plaatsen in Assen? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Bij de aanschaf van uw open haard, kunt u dit doorgeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden meteen kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken