• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Arnhem
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Arnhem kopen?

Wilt u een openhaard aanschaffen in Arnhem? Open haarden zijn een prachtige manier om uw ruimte extra gezelligheid te geven en te zorgen voor meer warmte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard of een houtkachel. De buitenzijde van iedere kachel is ook weer anders, hierdoor is er altijd een openhaard is die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne haard!

open haarden Arnhem

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker verwarmen? Kies dan een kachel met een brandstof die bij u past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen perfecte haard te vinden. We vertellen u meer over de diverse soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Arnhem

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een huis te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een essentieel onderdeel. Bij een houthaard geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere kachel die geliefd is, is een gashaarden. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk gemakkelijk en door op 1 knop te drukken, geniet u direct van uw haard. Ook is het een goede optie als u niet met hout wilt sjouwen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit maakt installatie eenvoudiger, aangezien de haard hierdoor op elke plek in de ruimte gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. Een sfeerhaard is de slimste keuze als u op zoek bent naar sfeer en bijverwarming. Wanneer u de haard als hoofdverwarming wilt inzetten, dan is een andere type open haard slimmer. Dit komt doordat een sfeerhaard niet extreem warm wordt. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame keus.

openhaard Arnhem kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische wandhaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Arnhem

Laat uw openhaard Arnhem plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de haard in Arnhem moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen openhaarden door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? We hebben in onze showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken