• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Apeldoorn
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Apeldoorn kopen?

Bent u op zoek naar veel sfeer in een ruimte en wilt u een haard aanschaffen in Apeldoorn? Een fantastische gedachte! Een openhaard zorgt hiervoor. U bepaalt zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer-of een gaskachel. Elke openhaard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Apeldoorn

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Wilt u een milieuvriendelijke open haard? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard en sfeerhaard heeft verschillende pluspunten. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een geschikte haard. We vertellen u meer over de voordelen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Apeldoorn

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een gewilde manier om een huis te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een essentieel onderdeel. Bij een houtkachel geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde optie. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet meer genoeg hout te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie makkelijker, aangezien de openhaard hierdoor op iedere plek in huis gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een goede keuze wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Deze kachel is ideaal als bijverwarming en geeft meteen extra sfeer aan de ruimte. Een elektrische kachel wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame keus.

openhaard Apeldoorn kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Apeldoorn

Laat uw kachel Apeldoorn plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard graag installeren in Apeldoorn? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, uiteraard in Apeldoorn maar ook door heel het land.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? In onze showrooms, waarvan er één zich in Apeldoorn bevindt, kunt u ons ruime assortiment zelf ontdekken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken