• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Amsterdam
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Amsterdam kopen?

Een haard aanschaffen in Amsterdam? Met een open haard beschikt u direct over (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg opties. Elke kachel heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden amsterdam

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen! Wilt u een milieuvriendelijke kachel? Dan is een bio-ethanol haard de beste keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft zo z'n voordelen. Wat de situatie ook is: ook voor uw huis is er een perfecte haard. We vertellen u graag meer over de verschillende haarden.

Bekijk alle haarden

open haard amsterdam

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een essentieel punt. Bij een houtkachel geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere haard die gewild is, is een gaskachel. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze openhaard niet vereist. Dit zorgt ervoor dat de kachel op elke locatie in de woning is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Een sfeerhaard is de slimste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en een extra verwarming. Het is een veilige en duurzame openhaard, omdat de haard niet buitengewoon heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard amsterdam kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw open haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen amsterdam

Geen zorgen en laat uw kachel Amsterdam plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Amsterdam moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze monteurs installeren open haarden door heel Nederland. Vertel ons dit als u de kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken