• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Amsterdam-Zuidoost
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Amsterdam-Zuidoost kopen?

Wilt u veel sfeer in huis en wilt u een haard of kachel aanschaffen in Amsterdam-Zuidoost? Een fantastische gedachte! Een open haard zorgt namelijk voor extra sfeer en warmte in een woning. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een sfeerhaard of een houthaard. Elke openhaard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Amsterdam-Zuidoost

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk verwarmen? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Er is een optie voor iedereen. Dit is dan ook de reden dat we u graag meer vertellen over de verschillende opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Amsterdam-Zuidoost

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtgestookte kachel is tegenwoordig een populaire haard om uw woning te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Maar ook de sfeer is essentieel. Bij een houtkachel geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds gewild. Het onderhouden van een gashaard is namelijk gemakkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. Ook is het een goede optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Op die manier is de openhaard op iedere plek in uw ruimte te installeren.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een slimme keuze als u niet een rookkanaal hebt of wilt. Het is een geweldige optie als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Het is een veilige en duurzame openhaard, doordat de kachel niet extreem warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Amsterdam-Zuidoost kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van de nieuwe haard. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een tunnelhaard of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een open haard die bij u past.

gashaard kopen Amsterdam-Zuidoost

Geen stress en laat uw haard Amsterdam-Zuidoost installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de haard in Amsterdam-Zuidoost moet installeren? We helpen u hier graag bij. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in onze showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels meteen kunt ervaren! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw openhaard.

Afspraak maken