• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Amstelveen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Amstelveen kopen?

Wilt u een openhaard bemachtigen in Amstelveen? Een openhaard is een prachtige manier om uw ruimte extra gezelligheid te geven en te zorgen voor meer warmte in uw leefruimte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard of een gashaard. Iedere open haard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende openhaard!

open haarden Amstelveen

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker verwarmen? Ga dan voor een open haard met een brandstof die bij uw situatie past! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft diverse pluspunten. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een geschikte haard. Lees snel meer over de diverse soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Amstelveen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houthaard geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een fantastische keuze. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie gemakkelijker, doordat de haard hierdoor op elke plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. Deze openhaard is ideaal als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame kachel, omdat de elektrische kachel niet mega warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Amstelveen kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die past bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Amstelveen

Laat uw openhaard Amstelveen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de openhaard niet zelf plaatsen, maar de openhaard in Amstelveen laten plaatsen? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel Nederland. Bij de aankoop van de kachel, kunt u dit aangeven.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in de showrooms verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken