• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Amersfoort
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Amersfoort kopen?

Een haard kopen in Amersfoort? Open haarden zijn een bijzonder goede wijze om uw ruimte te verwarmen en extra sfeer te geven. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard of een gaskachel. Iedere kachel heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte kachel!

open haarden Amersfoort

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker warm stoken? Ga dan voor een open haard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de beste keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft diverse voordelen. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden. Hieronder leest u meer over de voordelen van de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Amersfoort

Welke openhaard kiest u?

Houtkachels, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is momenteel een geliefde manier om een woning te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. De beleving van een houtkachel is namelijk geweldig, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Dit komt omdat ze eenvoudig zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer in huis te hebben. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort open haard niet noodzakelijk. Dit is ideaal, omdat dit betekent dat de haard op iedere locatie in uw woning is te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een slimme keuze wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Deze haard is uitstekend als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Een elektrische kachel wordt niet extreem warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Amersfoort kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische hangende haard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Amersfoort

Genieten zonder de lasten: laat uw openhaard Amersfoort plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw haard graag installeren in Amersfoort? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit gerust aangeven.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels meteen kunt ervaren! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw openhaard.

Afspraak maken