• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Alphen aan den Rijn
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Alphen aan den Rijn kopen?

Wilt u een haard aanschaffen in Alphen aan den Rijn? Een fantastisch idee! Een openhaard zorgt namelijk voor meer sfeer en warmte in een ruimte. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een gashaard of een houthaard. De buitenkant van elke open haard is verschillend, waardoor er te allen tijde een openhaard is die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern: er is voor iedereen een passende kachel!

open haarden Alphen aan den Rijn

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Ga dan voor een open haard met een brandstof die bij u past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel, gashaard of een sfeerhaard. Er is een optie voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Alphen aan den Rijn

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo zijn houtkachels op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. De aanleiding hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. Bij een houthaard geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds geliefd. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een open haard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet essentieel. Dit is heel fijn, want dit wil zeggen dat de haard op iedere plek in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische haard. De sfeerhaard is de beste keuze als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en een extra verwarming. Het is een veilige en duurzame open haard, doordat de elektrische haard niet mega heet wordt en er geen sprake is van uitstoot.

openhaard Alphen aan den Rijn kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van de nieuwe openhaard. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Zo kunt u kiezen voor een roomdivider, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Met elkaar bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Alphen aan den Rijn

Laat uw openhaard Alphen aan den Rijn plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de open haard in Alphen aan den Rijn moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren openhaarden door heel het land. Bij de aanschaf van de open haard, kunt u dit doorgeven.

Kom langs in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze brede assortiment zelf bekijken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken