• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Almelo
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Almelo kopen?

Een haard of kachel aanschaffen in Almelo? Goed idee! Een openhaard zorgt namelijk voor veel sfeer en een aangename temperatuur in een woning. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gashaard of een houthaard. Iedere haard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte openhaard!

open haarden Almelo

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis heerlijk warm stoken? Ga dan voor een kachel met een brandstof die bij u past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel, gashaard of een elektrische haard.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Almelo

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest sfeervolle haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een gewilde kachel. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een slimme mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Ook is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit maakt installatie makkelijker, doordat de open haard hierdoor op elke plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische kachel. Het is een geweldige optie als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Elektrische haarden zijn veilig, omdat ze niet extreem warm worden. Daarbij is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Almelo kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van de nieuwe kachel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een doorkijkhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een open haard die bij u past.

gashaard kopen Almelo

Laat uw haard Almelo plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de nieuwe haard graag laten plaatsen in Almelo? We helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van open haard door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Bezoek de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? We hebben in de showrooms in Rijssen en Apeldoorn diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken