• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Alkmaar
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Alkmaar kopen?

Wilt u een haard bemachtigen in Alkmaar? Open haarden zijn een geweldige wijze om uw huis te verwarmen en meer sfeer te geven. U bepaalt zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een elektrische- of houthaard. De buitenkant van iedere openhaard is verschillend, waardoor er altijd een kachel is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende kachel!

open haarden Alkmaar

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel, gashaard of een elektrische haard. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden. Lees hieronder meer over de diverse haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Alkmaar

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn momenteel één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest mooie haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt vuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout aanwezig is. Er is namelijk altijd voldoende brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze open haard niet nodig. Zo is de open haard op iedere gewenste plaats in uw ruimte te plaatsen.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de sfeerhaard. Deze open haard is uitstekend als bijverwarming en geeft meteen extra sfeer aan de ruimte. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Bovendien is het een duurzame openhaard, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Alkmaar kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inbouwhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Alkmaar

Genieten zonder de lasten: laat uw kachel Alkmaar installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw haard graag installeren in Alkmaar? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Bezoek de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden direct kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de kachel.

Afspraak maken