Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Noord-Brabant

Bent u op zoek naar de perfecte haard in de omgeving van Noord-Brabant? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Dankzij ons landelijk installateursteam zijn we altijd in de buurt.

Als Haardenspecialist weten we dat de zoektocht een lastige klus kan zijn. Wij bieden u daarom een betrouwbaar woonadvies aan. Neem telefonisch contact met ons op en leg al uw haardwensen voor. Onze adviseurs denken graag met u mee. Hierbij houden we rekening met uw woonoppervlakte, wooninterieur en vastgesteld budget. Voordat de haard wordt geïnstalleerd, komen we graag bij u langs om uw woonsituatie op te nemen. Hierdoor weten we precies wat allemaal mogelijk is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u een gashaard of houtkachel met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in onze luxe showroom. Hier staan vele haarden, in alle soorten en maten, sfeervol opgesteld. Bekijk alle opstellingen en doe inspiratie op voor uw eigen woning. En heeft u een brandende vraag? Onze haardenadviseurs bieden een luisterend oor. Door een persoonlijk gesprek proberen we de perfecte haard te vinden. En bent u niet zeker of uw droomhaard in uw huisstijl past? Dan maken wij ter plekke een 3D-tekening. 

Klik hieronder op de dichtstbijzijnde plaats bij jou in de buurt, of op jouw woonplaats, voor meer informatie.