Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vacature marketingmanager


 

Solliciteren Marketingmanager

locatie     Standplaats   Jutestraat 6A te Rijssen
         
Uren   Uren per week   40 uur
         
Denkniveau   Werk-/denkniveau     HBO/WO

 


 

Functieomschrijving

Ben jij ambitieus en heb je niet stilgezeten de afgelopen jaren? Ben jij communicatief sterk en heb je je sporen al ruimschoots verdiend in de wereld van de marketing? Misschien ben jij dan wel de ervaren marketing professional die onze mee gaat helpen bij het realiseren van onze groeiplannen!

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en marketingtrends? Heb je een duidelijke visie en weet je deze te communiceren naar anderen? Heeft offline, (maar met name) online marketing geen geheimen meer voor jou? En ben je klaar voor de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou als marketingmanager!

 

Maar eerst even een (marketing-)voorstelrondje

Haardenexpert is de haarden-, en kachelspecialist van Nederland. Wij zijn er voor ieders haardambitie. Wij helpen graag zoeken naar de haard die van je huis je thuis maakt. Van inspiratie en informatie tot de realisatie van uw installatie. Wij begeleiden het gehele traject met een netwerk van installateurs en vervoerders, betaalbaar en vakkundig. Door geheel Nederland! 

Haardenexpert is een modern bedrijf dat geloofd in de mogelijkheden van online-marketing. We zijn trots op wat we al bereikt hebben op dit gebied, maar beseffen dat we altijd actueel moeten blijven. Ben jij de frisse wind die ons enthousiaste marketingteam de juiste richting uit komt blazen?

Wat denk je van:

# Top 3 in Google op gashaard,
# Top 3 in Google op houtkachel,
# Top 3 in Google op elektrische haard.

Door onze hoge posities in de zoekmachine is SEO een van onze belangrijkste en meest succesvolle pijlers geworden. Uiteraard willen we dat graag continueren en (waar mogelijk) nog verbeteren.

Ook onze sales-afdeling werkt grotendeels online; klanten doen een aanvraag via de website waarna onze verkopers telefonisch contact opnemen. Een deel van deze klanten besluit tot een bezoek aan 1 van onze prachtige showrooms in Rijssen of Apeldoorn. Wanneer de vonk is overgesprongen zorgen onze verkopers voor een 3D-ontwerp van de haard of kachel. Indien nodig wordt er naar een maatwerkoplossing gezocht. Met ruim 10 jaar ervaring schrikken wij niet terug van een uitdagend project. We werken hiervoor intensief samen met haardenbouwers, interieurbouwers en natuursteenleveranciers. 

Wie zijn wij als werkgever?

We zijn een gezonde en snelgroeiende onderneming met vele ambities en doelstellingen. We zijn een echt familiebedrijf met een christelijke geloofsovertuiging. Dat houdt in dat de winkels op zondag en christelijke feestdagen gesloten zijn en dat de cultuur binnen onze organisatie wel echt bij je moet passen. Het gaat nu nog om 2 haardenspeciaalzaken, ieder met een prachtige showroom en eigen concept en het zit in de planning om in 2021 een nieuw (retail)concept op te starten. Verreweg het grootste deel van de verkopen gebeurt doordat we online gevonden worden. We zijn een modern bedrijf en gaan met onze tijd mee. Altijd zijn we op zoek naar nieuwe manieren om klanten te overtuigen dat wij de juiste keuze zijn. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste software en verregaande automatisering.

Functieomschrijving
Als marketingmanager stuur je een klein maar enthousiast marketingteam aan. Het marketingteam werkt samen aan verschillende projecten voor verschillende bedrijven (twee in de haarden en kachelsbranche, maar ook voor een bedrijf dat zich specialiseert in gevelreiniging). Met jou talent stel je duidelijke targets en stippel je de weg uit naar dit einddoel. Samen met het marketingteam bedenk je een strategie en een plan van aanpak. Je weet het beste uit elke medewerker te halen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Regelmatig spar je dan ook met je team om tot de beste ideeën en plannen te komen. Daarnaast voorzie je ze, waar nodig van feedback. Kwaliteit leveren daar ga je voor. En uiteraard vind je het belangrijk dat de projecten worden afgerond binnen de daarvoor gestelde deadlines. Ook heb je nauw contact met onze externe marketingbureaus en softwarebouwers en ben je voor hen het eerste aanspreekpunt. Verder verdiep je je continu in de mogelijkheden en kansen op het gebied van online marketing, hiervoor struin je het internet af en bezoek je beurzen en webinars.

 

Jouw werkzaamheden:

 Je geeft leiding aan een team van marketeers (aantal: twee fulltime en twee parttime)

 Bedenken, opzetten en analyseren van uitdagende marketingcampagnes,

 Je bent ervoor verantwoordelijk dat projecten tijdig worden afgerond,

 Je zorgt ervoor dat onze websites optimaal worden gevonden en dat in combinatie met een zo hoog mogelijk conversiepercentage,

 Met SEO, SEA en linkbuilding weet jij wel raad,

 Het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen,

 Je draagt jouw steentje bij in de dagelijkse marketingwerkzaamheden en draait dus ook zelf mee in de uit te voeren werkzaamheden.

 

Jouw eigenschappen:

 Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en een aantal jaren werkervaring binnen de marketing,

 Je bent creatief in het bedenken van campagnes,

 Je hebt aantoonbaar ervaring met verschillende aspecten van marketing. Zoals social media, emailmarketing, conversieoptimalisatie en SEO, SEA en Google Analytics,

 Je begrijpt de taal van een webbouwer en spreekt op gelijkwaardig niveau met hem,

 Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en weet deze goed te benutten,

 Je hebt een winnaarsmentaliteit en bent bloedfanatiek.

 Verder kun je je goed vinden in de volgende kernwoorden: daadkracht, fanatiek, klantgericht, discreet, teamspeler, ondernemend en commercieel inzicht.

 

Wij bieden:

 Een leuke leidinggevende functie met veel vrijheid en ruimte tot zelfontplooiing,

 Een functie waarin de sky de limit is, maar wel met een nuchtere Twentse (werk)mentaliteit waarbij we met beide benen op de grond blijven staan,

 Een interne opleiding om je vertrouwd te maken met onze producten,

 Uitdagende en afwisselende werkzaamheden,

 Een prettige en dynamische werkomgeving met fijne collega’s,

 Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden,

 Altijd vrij op zaterdag, zondag en christelijke feestdagen,

 Een prettige omgeving in een modern bedrijf met geautomatiseerde bedrijfsprocessen (nagenoeg papierloos),

 Een super gezellig team van zeer betrokken medewerkers die er met z'n allen voor willen gaan,

 Een meer dan goed salaris dat gebaseerd is op jouw kennis en ervaring.

 

Solliciteren of eerst meer informatie?

Wil jij ook werken bij een nagenoeg papierloos bedrijf waar de Twentse (werk)mentaliteit nog aanwezig is? Of gezellig even kennis komen maken en een potje poolen tegen onze bedrijfstopper? Alles is mogelijk! Solliciteren kun je door jouw CV en motivatie te sturen naar jsmalbrugge@haardenexpert.nl of reageer via de sollicitatiebutton.

Solliciteren Marketing Manager

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.