Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Maak kennis met Haardenexpert Coen van de Craats

Coen van de Craats

“Ik ben altijd zeer klantgericht ingesteld, zodat al uw wensen en behoeften duidelijk in kaart worden gebracht. Een haard is namelijk niet zomaar gekozen of geplaatst. Hiervoor moet het product perfect aansluiten op het interieur van uw huis. Door mijn jarenlange ervaring en kennis adviseer ik de perfecte opstelling van een haard. U zult in een persoonlijk of telefonisch gesprek merken dat ik mij zeer goed kan inleven. Toch zijn de wensen van iedere klant anders, wat zorgt voor een uitdagende situatie. Deze uitdaging ga ik graag met u aan! Dankzij het informele contact bouw ik een langdurige relatie op waar vertrouwen centraal staat. Dit vertrouwen is niet te koop; dat moet je verdienen. De eerste indruk kun je namelijk maar één keer maken. Graag sta ik voor u klaar om uw prachtige droomhaard te realiseren. Een driezijdige houthaard of een gashaard met een strakke inbouw, niets is te gek. Wat we beloven, doen we ook echt! ” 

 

 

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Ik ben niet alleen geïnteresseerd in de producten zelf, maar ook in de installatie van de haard. Onze klanten sturen regelmatig prachtige foto’s door van onze plaatsingen. Het gehele traject lees ik dan terug in de artikelen van Haardenexpert. Hierin wordt op een leuke manier vertelt hoe de klant de haard ervaart. Met trots kijk ik dan terug wat mijn team en ik hebben gerealiseerd. Blogs zijn voor mij een bron van inspiratie voor toekomstige plaatsingen. Mijn leukste blogs heb ik voor u op een rijtje gezet.

"Onze klanten beoordelen ons met een prachtige 9! Dit betekent dat wij zeer klantvriendelijk zijn, op tijd leveren en plaatsen, snel reageren en veel tijd besteden aan de after sales. Deze geweldige beoordeling kunt u terug vinden op de pagina van The Feedback Company. Een order verloopt niet altijd even soepeltjes, maar wij zijn bekwaam genoeg om flexibel om te gaan met de situatie. Door snel om te schakelen, zorgen wij ervoor dat u als klant naar behoren wordt geholpen. Mijn persoonlijke ontwikkeling eindigt nooit! Ik leer niet alleen van klanten, maar ook van verschillende interne en externe trainingen van fabrikanten. Onlangs ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor een leerzame training van DRU. Het certificaat heb ik met trots aangenomen." DRU certificaat

"Bij interesse kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk en deskundig advies. Wie weet zien wij elkaar binnenkort in de luxe showroom in Rijssen. Ik zet alvast de koffie voor u klaar!"

Met vriendelijke groet,

Handtekening

Coen van de Craats