M-Design

Ons assortiment

De houtkachels van M-Design zijn zeer gebruiksvriendelijk. Sommige haarden zijn namelijk te bedienen met een smartphone of tablet. Met een simpele druk is het vuur nauwkeurig te regelen. Daarnaast beschikken de haarden over een lange levensduur en een hoog rendement. Met een gemiddeld rendement van 80% draagt u een steentje bij aan een gezond milieu. En om het helemaal af te maken, u bespaart ook nog eens op uw energiekosten.

De geboorte van M-Design

De geboorte van M-Design

Belgische haarden- en kachel leverancier

Het merk M-Design is opgericht door Bart Goovaerts. In 1993 opende hij een luxe showroom (ongeveer 1000 vierkante meter groot) met inbouwvuren en sierschouwen. Hier waren de belangrijkste haardenmerken van de branche te vinden. In 2001 had de heer Goovaerts een ambitieus doel gesteld, een eigen haardenlijn ontwikkelen. Na een jaar van onderzoeken en testen heeft zijn passie geleidt tot de productie van een bijzondere haard. Deze haard was met een hoogstaande verbrandingssysteem en een geoptimaliseerd luchtspoelsysteem uitgevoerd. In hetzelfde jaar kwam het merk M-Design op de markt. Zodoende zijn de eerste Luna-modellen en ook de Venus-inbouwhaarden geïntroduceerd.

Haarden met liftdeur

Haarden met liftdeur

Luna Diamond en Luna Diamond Plus

Tot op de dag van vandaag investeert M-Design veel in marketing, zodat ze contant blijven groeien. In 2013 heeft de organisatie een flinke sprong gemaakt met een gloednieuw assortiment, namelijk de Luna Diamond-collectie. Een grote haardenlijn met houthaarden en gashaarden die uitgevoerd zijn met een liftdeur. Deze toestellen hebben een zuivere verbranding, een fijne regeling, en een zelfreinigend systeem.

Maar de innovatie van M-Design houdt hier niet op! De Luna Diamond-collectie heeft namelijk een upgrade gekregen. Onder de naam Luna Diamond Plus heeft M-Design een tweede lijn op de markt gebracht. Deze haarden zijn precies dezelfde haarden als de Luna Diamond serie, maar er zijn grote verschillen. De toestellen uit de Luna Diamond Plus hebben een automatische vonkenscherm, liftdeur en een fijne afregeling. En om het helemaal af te maken, de verbranding is te bedienen met een smartphone of tablet. Het enige wat u dan hoeft te doen, is de gratis applicatie te downloaden van M-Design. Om aan iedere wens te voldoen, zijn de haarden uitgebracht in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan Roomdividers, hoekhaarden, doorkijkhaarden, driezijdige haarden en fronthaarden.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

Hoge kwaliteit en uitmuntend design

Maar ook vrijstaande kachels zijn onderdeel van het aanbod. M-Design heeft hiervoor een aantal lijnen uitgebracht, de Interra (hout en gas) en diverse houtkachels. Voor iedere haard en kachel heeft M-Design een aantal waarden in het achterhoofd gehouden. De toestellen moesten namelijk duurzaam, zuinig en zeer gebruiksvriendelijk zijn. En dit heeft het merk goed nagestreefd. Stuk voor stuk zijn het prachtige haarden met een lange levensduur. Ze zijn niet alleen van bijzondere hoge kwaliteit, maar zien er ook erg aantrekkelijk uit. Om de kwaliteit te waarborgen, verzorgt M-Design het gehele traject. Het ontwerpen, produceren en controleren wordt binnenshuis gedaan.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert