• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

1. Neem via Whatsapp of Facetime contact op met een van onze haardenexperts

Voor een digitaal advies op afstand dient u onze adviseurs te bellen met Whatsapp-videobellen of Facetime. Hiermee kunnen wij u op afstand voorzien van kachel- en haardadvies. Let op: Zorg voor een goede en stabiele internet verbinding en houd er rekening mee dat dit telefonische adviesgesprek ongeveer 20 tot 30 minuten duurt. Als u hiervoor een aparte afspraak wil maken dan kan dat via onderstaand contactformulier.

Android of iPhone
Heeft u een telefoon op Android? Voeg dan eerst het telefoonnummer toe als contactpersoon, vervolgens kunt u via Whatsapp videobellen. Heeft u een iPhone, dan kunt u rechtstreeks contact maken via Facetime of Whatsapp. Houd hiervoor het nummer een aantal seconden ingedrukt tot er een nieuw scherm opent.

Please, mind that only logged in users can submit questions