• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hoe moet ik een gashaard aanzetten?

De bediening van de gashaard heeft de laatste jaren niet stilgestaan. De haarden van vroeger konden niet anders dan bediend worden door middel van de ‘ouderwetse’ aan- of uitknop op het toestel. Echter tegenwoordig gaat de bediening meestal per app, gewoon op uw smartphone of tablet. Bij de meeste gashaarden kunt u realtime het vlambeeld, vermogen of gloeibed aanpassen. Er zijn zelfs haarden waarmee u een tijdschema kunt maken zodat deze op het gewenste tijdstip aangaat. Iedere dag in de week, elke week in het jaar. Optimaal gebruiksgemak dus bij de gashaard van tegenwoordig. U hoeft echt uw stoel niet meer uit om het vuurbeeld te veranderen of de haard aan of uit te zetten.

Please, mind that only logged in users can submit questions