Hero cover image

Klantenservice van
Haardenexpert

Klantenservice

Wij geven antwoord op uw vragen

Waarmee kan Haardenexpert u van dienst zijn? Op de Klantenservice pagina vindt u onder andere informatie over de levering, betaalmethodes en garantie. Maar u kunt hier ook terecht voor het onderhouden van uw haard, gas of hout. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Wij staan graag voor u klaar om het probleem op te lossen. Haardenexpert is 6 dagen per week open om u bij te staan.

Informatie over online bestellen

Wilt u weten hoe het bestelproces in elkaar zit? Klik dan hier en volg het stappenplan op de pagina. Daarnaast informeren wij u graag hoe lang de garantie voor onze haarden is.

Stappenplan voor het kopen van een haard

Maar een haard aanschaffen doet u niet zomaar. Tijdens uw zoektocht wilt u een passend advies ontvangen van een vakman. Hiervoor stapt u in een haardenspeciaalzaak om uw wensen op tafel te leggen. Maar welke stappen onderneemt u eigenlijk wanneer u op zoek bent naar uw droomhaard? Om u een beter beeld te scheppen, hebben wij een stappenplan voor u gemaakt. U weet dan precies wat u kunt verwachten van de professionele werkwijze van Haardenexpert. Want onze service stopt nooit!

Betaalmethodes

Haardenexpert hanteert verschillende betaalmethodes: vooruitbetalen, onder rembours en contant. Klik hier voor de voorwaarden van iedere methode.

Verzending & bezorging

Benieuwd naar de verzending en bezorging van Haardenexpert? Hier kunt u alle informatie inzien over onze pakketdienst, transporteurs en de bijkomende kosten.

Herroepingsrecht

Bent u niet tevreden met het product dat u besteld heeft? Dan kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. Herroepingsrecht betekent dat u het recht heeft om binnen 14 dagen de overeenkomst te annuleren. Hiervoor kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Klik hier voor meer informatie over herroepingsrecht.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Zorg ervoor dat het product ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd wordt. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De transportkosten om een haard te retourneren bedragen ongeveer 85 euro. Wij zullen het aankoopbedrag van het gekochte product binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Klacht indienen

Wilt u een klacht melden? Hier kunt u meer informatie inzien over de klachtenprocedure.

Onderhoud van de haard

Heeft u geen helder zicht meer op de vlammen van uw haard? Dit mag natuurlijk niet gebeuren. We willen immers continu genieten van het prachtige vuurbeeld. U als klant moet de haard op zijn best ervaren. Om deze reden is er een speciale pagina gemaakt over het onderhoud van de haard. Lees snel verder.

Meest gestelde vragen

Haardenexpert krijgt vaak vragen over verschillende type haarden. Om deze reden hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, van houthaard tot gashaard. Zo heeft u binnen een mum van tijd een antwoord op uw vraag. Wanneer uw vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op