Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Vacature verkoper bij Haardenexpert

Vacature verkoper bij Haardenexpert
Door Maarten van der Starre 6 jaar geleden 10906 keer bekeken

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om het huidige team uit te breiden, het serviceniveau te verhogen en nieuwe talenten en ideeën te ontdekken. Een van de vacatures waar u op kunt solliciteren is de vacature verkoper. U bent bij deze functie werkzaam op ons hoofdkantoor en showroom in Apeldoorn.

Over ons

Haardenexpert is specialist in het leveren van kwalitatief goede kachels, haarden en schouwen door heel Nederland voor de beste prijs, ook inclusief installatie. Wij doen er alles aan om onze klanten naar tevredenheid te laten kiezen voor vuur, in welke vorm dan ook. Dit merkt u in onze mogelijkheden: het leveren en installeren van kachels, haarden en schouwen door heel Nederland voor een goede prijs. Bij Haardenexpert gaat u onder meer houtkachels, gashaarden, elektrische kachels, palletkachels, schouwen en plateaus en tuinhaarden verkopen.

Haardenexpert verkoopt kwalitatief goede producten die voor figuurlijke en letterlijke warmte zorgen. Hierbij beheert ons team de volledige begeleiding die zich afspeelt tussen aankoop en oplevering van kachel of haard. Wij begrijpen dat een haard of kachel een investering is en om die redden hechten wij aan (het geven van) een goed en passend advies. We willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek en op het juiste moment geadviseerd worden. Een goede verkoper voelt dat aan. Het is prettig als u dat al kan, maar wij kunnen u ook helpen uzelf daarin (verder) te bekwamen.

Over uw collega’s

Ons verkoopteam in Apeldoorn kenmerkt zich door de aanwezigheid van deskundige en enthousiaste personen met aandacht voor ons assortiment. Het dynamische team heeft verschillende achtergronden, opleidingsniveaus en sterke punten, waardoor zij elkaar versterken. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Direct solliciteren

Wilt u solliciteren op de vacature voor verkoper bij Haardenexpert? Dat kan vandaag nog! Neem direct contact met ons op om uw motivatie en cv in te sturen. Neem ook contact met ons op wanneer u een vraag of opmerking voor ons heeft. Wij staan u graag te woord.