Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Sfeermakers met een stekker

Sfeermakers met een stekker
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 4460 keer bekeken

Het gebruiksgemak en de huiselijkheid van de elektrische haard

Wilt u optimaal genieten van een huiselijk sfeer in uw woonkamer, zonder een rookkanaal of schoorsteen te installeren? Dan biedt een elektrische haard dé uitkomst! Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact en een mooie locatie voor de sfeermaker. U plugt simpelweg de haard in het stopcontact en uw huis krijgt direct een knusse sfeer. Dankzij de technologische ontwikkelingen van nu is het vuurbeeld van een elektrische haard steeds natuurlijker en mooier geworden. Door een perfecte plaatsing van lampen en spiegels in het toestel ontstaat er een realistisch vuurzicht. Tegenwoordig zijn de elektrische haarden voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zo is de elektrische inbouwhaard, vrijstaande kachel of voorzethaard zeer eenvoudig te bedienen. Om u volop te inspireren, zijn er diverse prachtige sfeermakers voor u op een rijtje gezet.Faber Cassette 400 Opti-Myst

Op de eerste afbeelding wordt de Faber Cassette 400 Opti-Myst getoond. Door de geringe afmetingen was de plaatsing ongetwijfeld een eenvoudige klus. Zo ziet u dat het kozijn, waar de Cassette op geplaatst is, een smal formaat heeft. Toch zijn de bewoners erin geslaagd om de elektrische haard hierin te bevestigen. Vanaf de eettafel en tijdens het koken genieten zij van het levensechte vuurbeeld. Dit vuurzicht komt tot stand door de Mystic Fire techniek. Dankzij deze techniek wordt er een prachtig 3D beeld getoond. Daarnaast is het toestel voorzien van een waterreservoir binnenin de haard. Binnen dit reservoir wordt de water verwarmd, waardoor er waterdamp vrijkomt en omhoog stijgt. In combinatie met de sfeerverlichting lijkt het net of er echt rook ontstaat.

Faber Opti-Virtual 360

De tweede elektrische haard, de Faber Opti-Virtual 360, is absoluut een interieurtrend geworden. De naam zegt het al, het vuurzicht is namelijk 360 graden te bewonderen. Het omhulsel van het model is fraai uitgesneden, wat de haard een bijzondere vormgeving geeft. Om het levensechte vlammenspel op te wekken, sluit u simpelweg de elektrische haard aan op een stopcontact. De stroom doet al het werk. Wanneer de Faber Opti-Virtual 360 is aangesloten, geniet optimaal u van het fantastische vuurzicht. Door het bijzondere design worden de lichtstralen fraai geprojecteerd op de wand. Een toevoeging voor ieder wooninterieur. Dit compacte toestel is niet alleen geschikt voor uw eigen huis, maar ook voor ruimtes waar weinig toezicht mogelijk is. Hierbij kan gedacht worden aan hotelkamers, restaurants en cafés. Heeft u een mooiere plek voor de elektrische haard gevonden? Door het lichte gewicht is de Faber Opti-Virtual 360 gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker uit het stopcontact te pluggen.

Faber Cassette 500 + 1000 Opti-Myst

Op de voorgaande foto zag u een compacte elektrische haard met een realistisch vuurbeeld. Elektrische haarden komen ook voor als een breed model met een driedimensionaal vuurzicht. Dit was overduidelijk op de eerste foto te zien, namelijk de Faber Cassette 400 Opti-Myst. Als u de onderstaande foto goed bekijkt lijkt het net alsof u hetzelfde model ziet. Het betreft wel een Faber Cassette Opti-Myst haard, maar hier zijn twee prachtige elektrische haarden met elkaar gekoppeld, namelijk de Faber Cassette 500 Opti-Myst en de Faber Cassette 1000 Opti-Myst. Deze types zijn los en afzonderlijk van elkaar te plaatsen. Dankzij de koppeling aanschouwt u een vuurbeeld van wel 1,5 meter breed. Door het brede formaat kiest u voor een centrale opstelling in uw woonkamer. Zo zijn de levensechte vlammen vanuit alle posities te bewonderen. Net als de Faber Cassette 400 Opti-Myst zijn ook deze toestellen voorzien van een waterreservoir. Door de verdamping en de verlichting ontstaat er een sfeervol rookeffect. Optioneel zijn deze haarden op een waterleiding aan te sluiten, zodat het waterpeil op de juiste hoogte blijft. Het waterreservoir bijvullen is verleden tijd!

Faber Opti-myst Nissum Landscape

Een elektrische haard is niet alleen leverbaar als een vrijstaand toestel, maar ook als een hanghaard. Een perfect voorbeeld is de Faber Opti-myst Nissum Landscape. Op de foto ziet u een bijpassende zwarte hoogglans omkadering in combinatie met een strakke inbouw. Dit brede model laat een prachtig driedimensionaal vuurbeeld zien van maar liefst 60cm. Vanuit alle hoeken is het vlammenspel perfect te aanschouwen. Met de afstandsbediening kunt u vanuit de luie stoel de elektrische haard optimaal bedienen. Dankzij de compactheid en vormgeving is het toestel niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar ook voor een ander vertrek. Hierbij kunt u denken aan een slaapkamer of de woonkeuken.

Faber Opti-Virtual Single

Op de vorige foto zag u een vierkante, elektrische inbouwhaard met een prachtige omlijsting. Elektrische haarden zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in diverse formaten. Hieronder wordt een verticaal en rechthoekig toestel getoond, namelijk de Faber Opti-Virtual Single. Om de elektrische haard heen ziet u een fraaie, grijze omlijsting die strak rondom het toestel is gemonteerd. Binnenin de haard ziet u dat de houtset over de gehele breedte is geplaatst. Van een afstand lijkt het vlammenspel net op een echt houtvuur. Net als alle andere modellen is hier sprake van het ‘plug and play’ principe. U heeft namelijk alleen maar stroom nodig om het vuurbeeld van de haard op te wekken.

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle