nep openhaard

Nep open haard kopen

Wat is een open haard?

De naam zegt het al. Een open haard is een haard waar geen ruit in zicht is en waarbij de zuurstof uit de ruimte wordt gehaald. Een open haard zorgt voor veel sfeer. Men kan de houtblokken horen knetteren en ook de warmte en de geur van verbrand hout zorgt voor enorm veel sfeer. Het nadeel van een open haard is dat hij een laag rendement heeft. Hierdoor moet u flink wat hout inslaan en stoken om de ruimte waarin de open haard staat tot een behaaglijke temperatuur te verwarmen. Daarnaast komen er vele schadelijke stoffen vrij, waardoor er een minder veilige woonsituatie ontstaat. Om deze nadelen te omzeilen, kunt u kiezen voor een ‘nep’ open haard.

Onder een ‘nep’ open haard wordt een elektrische haard verstaan waar geen ruit in zit verwerkt. Middels alle Dimplex Cassettes kunt u een dergelijke setting creëren. Bij een elektrische haard komen geen schadelijke stoffen vrij. Een neppe haard is dus vele malen beter voor het milieu dan een echte open haard. U heeft al een 'nep' open haard vanaf € 400,-.

  • 27 - 08 - 2018
  • Elektrische haarden
  • Laura
  • 3 minuten
nep openhaard met haardvuur

Mogelijkheden voor nep haardvuur

Nep open haarden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld onderscheid te maken in het systeem dat gebruik wordt om het vuurbeeld te creëren. De drie bekendste systemen zijn het Opti Myst systeem, Opti Virtual en Opti Flame. Bij Opti Myst voor het vuurbeeld gecreëerd door het verlichten van waterdamp. Bij het Opti Virtual systeem wordt door middel van een LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld getoond. Het Opti Flame systeem is het meest standaard systeem. Hierbij wordt het vuurbeeld gecreëerd door LED-verlichting en een mooie houtset.

Daarnaast zijn nep open haarden ook te verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren. Er is voor ieder wat wils!

Nep open haard kopen
neppe haard

Alternatieven open haard

Daarnaast bestaan er vele haarden, zoals de haarden in de Spartherm Varia-serie, die zijn voorzien van een innoverend liftdeursysteem. Dit systeem zorgt er voor dat u met een afstandsbediening kunt bepalen of de liftdeur open of dicht staat. Op deze manier kun je snel schakelen tussen een open en een gesloten systeem. Zo kunt u genieten van de geur van de brandende houtblokken totdat u daar genoeg van heeft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden.

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert