Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Merken gashaarden

Merken gashaarden
Door Raymond Dijkgraaf 6 jaar geleden 30498 keer bekeken

Bent u op zoek naar een gashaard? Al gezien hoeveel gashaarden er eigenlijk te koop zijn? Laten we u helpen om de verschillende merken gashaarden te benoemen. Bij Haardenexpert vindt u namelijk vele merken gashaarden, passend bij alle wensen en stijlen interieurs.

Er zijn heel wat merken van gashaarden verkrijgbaar bij Haardenexpert. Dit zijn: Bellfires, DRU, Faber, Global Fires, Element4, Wanders en Dovre. Als u klikt op het merk dan kunt u direct de gashaarden van de merken zien en een beschrijving van het merk zelf.

Merken gashaarden uitgelicht

Bij Haardenexpert vindt u alleen maar kwalitatieve merken voor gashaarden, maar om u een beetje wegwijs te maken lichten we er een aantal uit. De gashaarden van het merk Bellfires staan garant voor kwaliteit, een uitgebreide collectie en een mooie vormgeving. Deze haarden worden gemaakt in het Nederlandse plaatsje Bladel. In het zuiden van het land. Wanneer u dus kiest voor een gashaard van Bellfires kiest u echt voor een Hollands product. Element4 staat voor pure eenvoud. Een eenvoudig design, maar ook eenvoudige installatie. De zeer geringe inbouwdiepte maken deze haard zeer populair.

DRU is één van de bekendste merken op het gebied van gashaarden en zij staan vooral bekend om goede technieken. Daarnaast is Dru importeur van Dovre gashaarden uit België. Global Fires is het voordelige merk van Dru. Hierdoor bent u voordeliger uit maar heeft u toch een kwaliteitsproduct uit de Dru fabriek in huis. Faber is een Fries bedrijf en produceert al jarenlange haarden. Een breed assortiment in zowel gas, hout als elektrische haarden maken dit bedrijf een grote speler in de mark. Zo ziet u maar, elk merk heeft haar eigen specialiteit. Aan u de keus.


Gashaarden bij elk interieur

Bij Haardenexpert zijn er heel wat merken gashaarden te koop, passend bij elk interieur. Wanneer u op zoek bent naar een gashaard zoekt u een van goede kwaliteit die jarenlang mee gaat. Service & garantie zijn daarom ook van belangrijke waarde. Daarnaast is de keuze voor een merk ook smaakbepalend. De houtset die in de gashaarden ligt verschil per serie en per merk. Heeft u een moderne smaak dan gaat u waarschijnlijk voor een gashaard van Bellfires, Faber, Element4 of DRU.

Naast dat merk een smaakbepalende factor is maakt u de gashaard “eigen” door de afwerking. Een inbouw gashaard dient namelijk ingebouwd te worden. Hierbij is (bijna) alles mogelijk. Met natuursteen of een televisie meubel geeft de haard een totaal andere uitstraling dan een strakke moderne witte haardombouw. Wilt u meer informatie welke merk gashaard geschikt is voor uw situatie? Of inspiratie opdoen naar de verschillende mogelijkheden voor uw situatie. Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. We zijn 6 dagen in de week geopend en informeren en adviseren u graag naar de mogelijkheden. Ook maken we desgewenst een geheel vrijblijvende prijsopgaaf voor uw situatie.