• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
merken gashaard

Merken gashaarden

Bent u op zoek naar een gashaard? Al gezien hoeveel gashaarden er eigenlijk te koop zijn? Laten we u helpen om de verschillende merken gashaarden te benoemen. Bij Haardenexpert vindt u namelijk vele merken gashaarden, passend bij alle wensen en stijlen interieurs. Er zijn heel wat merken van gashaarden verkrijgbaar bij Haardenexpert. Dit zijn: Bellfires, DRU, FaberM design, Element4, Wanders en Dovre.

  • 26 - 11 - 2021
  • Gashaarden
  • Raymond Dijkgraaf
  • 4 minuten
beste en goede merken gashaarden

Gashaard merken uitgelicht

Bij Haardenexpert vindt u alleen maar kwalitatieve gashaard merken, maar om u een beetje wegwijs te maken lichten we er een aantal uit. De gashaarden van het merk Bellfires staan garant voor kwaliteit, een uitgebreide collectie en een mooie vormgeving. Deze haarden worden gemaakt in het Nederlandse plaatsje Bladel. In het zuiden van het land. Wanneer u dus kiest voor een gashaard van Bellfires kiest u echt voor een Hollands product. Element4 staat voor pure eenvoud. Een eenvoudig design, maar ook eenvoudige installatie. De zeer geringe inbouwdiepte maken deze haard zeer populair.

DRU is één van de bekendste gashaard merken en zij staan vooral bekend om goede technieken. Daarnaast is Dru importeur van Dovre gashaarden uit België. Global Fires is het voordelige merk van Dru. Hierdoor bent u voordeliger uit maar heeft u toch een kwaliteitsproduct uit de Dru fabriek in huis. Faber is een Fries bedrijf en produceert al jarenlange haarden. Een breed assortiment in zowel gas, hout als elektrische haarden maken dit bedrijf een grote speler in de mark. Zo ziet u maar, elk gashaard merk heeft haar eigen specialiteit. Aan u de keus.

Een gashaard kopen
beste merk gashaard 2021/2022

Beste gashaarden bij elk interieur

Bij Haardenexpert zijn er heel wat merken gashaarden te koop, passend bij elk interieur. Wanneer u op zoek bent naar een gashaard zoekt u een van goede kwaliteit die jarenlang mee gaat. Service & garantie zijn daarom ook van belangrijke waarde. Daarnaast is de keuze voor het beste merk gashaard ook smaakbepalend. De houtset die in de gashaarden ligt verschil per serie en per merk. Heeft u een moderne smaak dan gaat u waarschijnlijk voor een gashaard van BellfiresFaber, Element4 of DRU.

Naast dat merk een smaakbepalende factor is maakt u de gashaard “eigen” door de afwerking. Een inbouw gashaard dient namelijk ingebouwd te worden. Hierbij is (bijna) alles mogelijk. Met natuursteen of een televisie meubel geeft de haard een totaal andere uitstraling dan een strakke moderne witte haardombouw. Wilt u meer informatie welke merk gashaard geschikt is voor uw situatie? Of inspiratie opdoen naar de verschillende mogelijkheden voor uw situatie. Neem dan contact met ons op of kom langs in onze haarden showroom. We zijn 6 dagen in de week geopend en informeren en adviseren u graag naar de mogelijkheden. Ook maken we desgewenst een geheel vrijblijvende prijsopgaaf voor uw situatie.

Alle gashaarden

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert