Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Haard in de badkamer

Haard in de badkamer
Door Jasper Plieger 4 jaar geleden 10830 keer bekeken

Ben jij op zoek naar iets nieuws voor in jouw badkamer en hou jij van luxe? Denk dan eens aan een haard in de badkamer. Dit brengt veel sfeer en gezelligheid. Tover de normale badkamer om in een romantische toevluchtsoord. Tijdens het badderen genieten van een knapperend vuurtje. Met een haard maak je de badkamer nog ontspannender maken. Maar welke opties zijn er allemaal? En wat staat het mooist? Denk bijvoorbeeld aan een prachtige horizontale gashaard. In deze blog geef ik meer inspiratie, zodat jij jouw droombadkamer verwezenlijkt.Genieten van een houthaard

Om een echt ontspannen gevoel te krijgen is een houtkachel een hele goede optie. Met een houthaard is het bad niet het enige waar jij van geniet. Kom namelijk nog meer tot rust door een aangenaam knapperend vuurtje. Sluit je ogen en doezel lekker weg door de warmte van het bad en de haard.

Een houthaard brengt romantiek en luxe in jouw badkamer. Doe het licht uit en geniet van een prachtige oranje gloed die door de gehele kamer schijnt. Het ultieme rustmoment is voortaan niet meer in de slaapkamer, maar in de badkamer.

Bron: Bron: Zisne

Luxe met een gashaard

Een haard in de badkamer brengt een ontzettende luxe met zich mee. Een van deze beste opties is een horizontale gashaard. Hierdoor wordt de badkamer een stuk ruimtelijker. Een gashaard is zeer gemakkelijk te bedienen. Blijf liggen in het aangename bad zonder hout te hoeven plaatsen in de haard. En met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening zet jij de haard aan en uit. Op deze manier badder je rustig en laat je al jouw zorgen los.

De badkamer waar jij eerst alleen kwam om te wassen bestaat niet meer. Met een haard maak je er namelijk jouw eigen privé-spa van. Een gashaard is ook geschikt als roomdivider. Het is een van de nieuwste trends om de slaapkamer en badkamer te combineren met een muur als afscheiding. In deze muur is het goed mogelijk om een prachtige gashaard te plaatsen.

Gashaard in badkamerBron: Paleoworking

Efficiënt met een elektrische haard

Een andere goede optie is een elektrische haard. Een elektrische haard beschikt natuurlijk niet over echt vuur. Maar bij de meeste modellen is het vlammenspel niet van echt te onderscheiden. Wil jij geen extra warmtebron in de badkamer? Dan is de elektrische haard zeker aan te raden. Je hebt met een elektrische haard namelijk een warmtebron minder. Wel blijf jij genieten van een prachtig uitzicht.

Elektrische haarden zijn makkelijk te plaatsen. En een stekker is het enige wat nodig is. Ook heeft de elektrische haard, net als de gashaard, het voordeel dat een afstandsbediening genoeg is om de haard te bedienen. Een elektrische haard is hierom de meest efficiënte keuze als haard in de badkamer.

Bron: Studio Grey

Haardenspeciaalzaak

Bij elk type haard is het wel belangrijk om eerst advies te vragen. Dit kan bij een haardenspeciaalzaak. Op deze manier loop je niet tegen onverwachte dingen aan en krijg je passend advies. Geniet van een prachtige privé-spa in jouw badkamer dankzij één toevoeging, een haard! Wil jij nog meer inspiratie? Kijk dan vooral ook even naar de blog Haard in de keuken. Hier doe jij nog meer inspiratie op.