• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Gashaard bedienen met iPhone, iPad of Android

Dankzij de komst van de smartphone zijn wij steeds meer in staat elektronica toe te passen in ons dagelijks leven. Voortaan kan dat ook bij jouw gashaard. Het is mogelijk om de gashaard te bedienen met een iPhone, iPad of device op Android. In de assortimenten van producenten DRU en Faber zijn al haarden vertegenwoordigd die je met apps bediend.

  • 20 - 01 - 2016
  • Gashaarden
  • Maarten van der Starre
  • 3 minuten

DRU

DRU heeft een app ontwikkeld waarmee je op afstand uw gashaard instructies geeft. Zo kun je deze aansteken voor u daadwerkelijk thuis bent of nog in bed ligt en geen koude ruimte in wilt lopen. De DRU Control App is geschikt om de nieuwste generatie haarden en kachels van DRU te bedienen, waar en wanneer je wilt. Zo kun je de haard aan- en uitschakelen, de gewenste temperatuur veranderen en het vlammenpatroon aanpassen. Er zijn drie verschillende standen: Luxe, Comfort en Spaar. Een vierde stand is mogelijk, daarvoor maak je een geheel eigen Custom-stand aan. De optionele communicatiemodule downloadt je wanneer je de haard geschikt wilt maken voor een bediening via app. Bij de volgende modellen van DRU is het mogelijk om de communicatiemodule te installeren:

Deze app is te downloaden voor zowel Android-devices als iPhones en iPads.

Faber

Faber heeft de Intelligent Technical Control App (ITC app) ontwikkeld die is toe te passen op alle gashaarden die zij produceren. Deze app downloadt je op jouw smartphone, tablet of desktopcomputer. Vervolgens kun je de haard besturen zonder dat je daarvoor naar de haard hoeft te lopen. Via een wifi verbinding raakt de app in contact met de haard. Het simpel aan- en uitzetten is bijvoorbeeld al vanuit de slaapkamer of een andere ruimte in huis te programmeren. Zo kan een kamer op een aangename temperatuur komen voordat u binnenkomt. De app is voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Eco en Eco+ stand. Zonder problemen functioneert de app in combinatie met de afstandsbediening die al bij de haard wordt geleverd. Ook geeft de app inzicht in het verbruik en over eigenschappen van de haard.

Uw eigen gashaard bedienen met device

Wil je profiteren van de gemakken die jouwgashaard bedienen met een iPhone, iPad, Android device je biedt? Bekijk het gehele assortiment aan Faber gashaarden of de series Metro, Lugo en Maestro van DRU om hiervoor te kiezen. Heb je een vraag of opmerking voor onze adviseurs? Neem dan contact met ons op, ook wanneer je een andere vraag voor ons hebt.

Ontvang persoonlijk advies

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert