Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Gashaard bedienen met iPhone, iPad of Android

Gashaard bedienen met iPhone, iPad of Android
Door Maarten van der Starre 5 jaar geleden 13869 keer bekeken

Dankzij de komst van de smartphone zijn wij steeds meer in staat elektronica toe te passen in ons dagelijks leven. Voortaan kan dat ook bij jouw gashaard. Het is mogelijk om de gashaard te bedienen met een iPhone, iPad of device op Android. In de assortimenten van producenten DRU en Faber zijn al haarden vertegenwoordigd die je met apps bediend.
DRU

DRU heeft een app ontwikkeld waarmee u op afstand uw gashaard instructies geeft. Zo kunt u deze aansteken voor u daadwerkelijk thuis bent of nog in bed ligt en geen koude ruimte in wilt lopen. De DRU Control App is geschikt om de nieuwste generatie haarden en kachels van DRU te bedienen, waar en wanneer je wilt. Zo kunt je de haard aan- en uitschakelen, de gewenste temperatuur veranderen en het vlammenpatroon aanpassen. Er zijn drie verschillende standen: Luxe, Comfort en Spaar. Een vierde stand is mogelijk, daarvoor maakt je een geheel eigen Custom-stand aan. De optionele communicatiemodule downloadt je wanneer je de haard geschikt wilt maken voor een bediening via app. Bij de volgende modellen van DRU is het mogelijk om de communicatiemodule te installeren:

  • Centro
  • Lugo
  • Maestro

Deze app is te downloaden voor zowel Android-devices als iPhones en iPads.

Faber

Faber heeft de Intelligent Technical Control App (ITC app) ontwikkeld die is toe te passen op alle gashaarden die zij produceren. Deze app downloadt je op jouw smartphone, tablet of desktopcomputer. Vervolgens kunt u de haard besturen zonder dat u daarvoor naar de haard hoeft te lopen. Via een wifi verbinding raakt de app in contact met de haard. Het simpel aan- en uitzetten is bijvoorbeeld al vanuit de slaapkamer of een andere ruimte in huis te programmeren. Zo kan een kamer op een aangename temperatuur komen voordat u binnenkomt. De app is voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Eco en Eco+ stand. Zonder problemen functioneert de app in combinatie met de afstandsbediening die al bij de haard wordt geleverd. Ook geeft de app inzicht in het verbruik en over eigenschappen van de haard.

Uw eigen gashaard bedienen met device

Wil je profiteren van de gemakken die jouw gashaard bedienen met een iPhone, iPad, Android device je biedt? Bekijk het gehele assortiment aan Faber-haarden of de series Centro, Lego en Maestro van DRU om hiervoor te kiezen. Heb je een vraag of opmerking voor onze adviseurs? Neem dan contact met ons op, ook wanneer je een andere vraag voor ons heeft.