Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Elektrische sfeerhaard

Elektrische sfeerhaard
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 17148 keer bekeken

Heb je al kennis gemaakt met de voordelen van een elektrische sfeerhaard? Je plugt simpelweg de haard in het stopcontact, vervolgens druk je op de knop en het toestel creëert direct een gezellige en warme sfeer. Gebruiksvriendelijker kan bijna niet! Qua plaatsing is een elektrische haard zeer flexibel. Denk hierbij aan een sfeermaker in de woonkamer, keuken, gang of zelfs de slaapkamer.

Om het vuurbeeld zo levensecht mogelijk te tonen, bestaan er diverse vernieuwende technieken. Denk hierbij aan de ondersteuning van lampen, spiegels, lichtprojectie en waterdamp, waardoor een driedimensionaal beeld van vlammen wordt getoond. In combinatie met namaak kooltjes of houtblokken moet je zelfs twee keer kijken of het geen echt houtvuur is.Faber elektrische haarden

Op het gebied van elektrische haarden heeft het merk Faber een sterke positie geclaimd. Dit hebben zij onder andere bereikt met de Faber Opti-Myst serie. Bij de Faber Opti-Myst haarden zorgt een water gevuld reservoir, een aantal lampen en een verdamper voor een realistisch vuurzicht. Je hoeft alleen maar het reservoir met water te vullen. Na enige tijd, wanneer de elektrische haard op temperatuur is, begint het water te verdampen. In combinatie met het verlichting en rookeffect ontstaat er een levensecht vuurbeeld.

Faber Niva Opti-myst Foto: Faber Niva Opti-myst

Tot slot ontvang je een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat je de haard zeer eenvoudig in- en uitschakelt. Het waterdamp-systeem van de Faber Opti-Myst serie zie je terug bij de modellen de Faber Cassette 500 Opti-myst en de Faber Nissum Opti-Myst.

Faber Cassette 500 Opti-mystFoto: Faber Cassette 500 Opti-myst

Ook de Faber Opti-Virtual serie zorgt voor een levensecht vlammenspel. Dankzij de hoogwaardige techniek wordt, door middel van illusie, een haardvuur gecreëerd. Je aanschouwt het knisperende hout en het lijkt net alsof de vonken uit de haard springen. Door simpelweg de stekker in het stopcontact te pluggen, geniet je direct van een aangename sfeer. Een haard als de Faber Opti-Virtual Single is zeer geschikt voor de woonkamer, maar ook voor een restaurant, bar of hotel.

Faber Opti-Virtual Single Foto: Faber Opti-Virtual Single

Klassieke schouw

Tegenwoordig bestaan er verschillende soorten elektrische haarden, van vrijstaande haarden tot inbouwhaarden. Bepaalde modellen worden zowaar standaard met een klassieke schouw geleverd, wat ideaal aansluit op een klassiek wooninterieur. Zo heb je een ouderwetse schouw die de nostalgie in uw woonruimte terug brengt. Je kunt ook een inzethaard voor een bestaande schouw plaatsen, zodat je de sfeer van een open haard behoudt.

Faber Rana Foto: Faber Rana

Conclusie

Aan de hand van deze blog ben je op de hoogte van de charme en het gemak van een elektrische sfeerhaard. Met een elektrische haard creëer je zeer eenvoudig en snel een huiselijke sfeer in de woonkamer. Door de techniek van tegenwoordig wordt er een levensecht vlammenspel getoond. Net als houtkachels en gashaarden is een elektrische haard in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, van inzethaard tot inbouwhaard. Heb je naar aanleiding van dit artikel interesse in één van de haarden? Neem dan contact op met Haardenexpert, zodat je vrijblijvend een offerte ontvangt.

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle