Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Gashaarden: ideale sfeermakers voor binnen én buiten

Gashaarden: ideale sfeermakers voor binnen én buiten
Door Dennis Dragt 4 jaar geleden 18214 keer bekeken

Het fijne thuisgevoel wordt deels bepaald door jouw wooninterieur. Een plek waar je helemaal tot rust komt. Dit fijne thuisgevoel creëer je door meubels, sfeervolle toevoegingen en een mooie vloer. Maar wil je echt heerlijk ontspannen na een zware dag werk? Dan hoort er eigenlijk een sfeervolle gashaard bij. Een haard zorgt niet alleen voor meer sfeer in het huis. Dit geldt ook voor de tuin. In dit artikel geef ik je een paar tips om een knussere sfeer te creëren. Hierbij heb ik een paar inspiratievoorbeelden gevonden en op een rijtje gezet.

De sfeer van een gashaard

Met een Faber gashaard is het mogelijk om een sfeervol hoekje te maken. Een comfortabele zithoek waar je eventjes terugtrekt uit het dagelijkse leven. Om de sfeer van een houtkachel na te bootsen, wordt er een kleine houtopslag naast of onder de haard geplaatst. Het lijkt dan net alsof er een echte houthaard in de woonruimte staat. In combinatie met sfeervolle accessoires als een kleed of een voetenbankje straalt het een en al rust uit. Leg de voetjes op tafel, pak een kopje koffie bij de hand en geniet van het vuur.

Faber MatriX 450-650 III

Gashaard in de keuken

In de meeste huishoudens staat een haard in de woonkamer. Maar steeds meer haardenliefhebbers willen tegenwoordig een gashaard in de keuken. Sfeervol kokkerellen en romantisch dineren staat hoog op hun verlanglijstje. Tegenwoordig is de keuken het hart van het huis. De centrale plek waar jij met jouw familie samenkomt. Met een brandend vuurtje in de ooghoeken, terwijl je aan het koken bent. Dat geeft toch een lekker knus en rustgevend gevoel?

Faber Fyn 450

Buitenhaard voor koele zomeravonden

In de zomer is het fijn om lekker lang op het terras te zitten en van het mooie weer te genieten. Gezellig met de hele familie met een hapje en drankje. Maar dat is in Nederland soms wat moeilijker want je kan niet altijd rekenen op warm weer. De temperatuur wordt lager en je wordt helaas gedwongen om naar binnen te gaan. Wat jammer, want het was net zo gezellig. Maar waarom zou je naar binnen gaan als je de warmte ook naar buiten kunt brengen?

Met een buitengashaard is dat mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de haard op een mooie plek te zetten. Bijvoorbeeld bij de eettafel of bij jouw vertrouwde hoekje. Zet de gashaard aan en je kunt ultiem genieten van een gezellige en warme avond. Vind je de plek toch niet zo mooi? Sommige gashaarden zijn eenvoudig te verplaatsen.

Faber The Buzz

Wil je echt indruk maken op jouw gasten? Denk dan niet alleen aan een vrijstaande gashaard en kies misschien voor een ingebouwde gashaard. Plaats de haard tegen een muur en plaats de loungeset in een formatie zoals je in je woonkamer ook zal doen. Zo maak je eigenlijk een nieuwe woonkamer maar dan in de tuin. Nodig je vrienden en familie uit en zet wat heerlijke hapjes en drankjes op tafel. En je kunt ultiem genieten van jouw avond!