Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Drooff houtkachels

Drooff houtkachels
Door Herbert Veneberg 5 jaar geleden 8258 keer bekeken

Sinds kort is Haardenexpert erkend dealer geworden van het Duitse houtkachel merk Drooff. Drooff houtkachels zijn ontwikkeld in Brilon, de meest bosrijke stad van Duitsland. Drooff kachels zijn degelijke, solide en tijdloos.

houtkachel

Modellen Drooff houtkachels

Er zijn diverse modellen in het Drooff assortiment. Zo is er voor ieder wat. 3-zijdig glas, half rond glas of enkel aan de voorkant glas of zelfs 2-zijdige hoekhaard. Het assortiment Drooff houtkachels is zeer divers. Daarnaast zijn de meeste houtkachels van Drooff zijn zelfs leverbaar met natuursteen top op de haard of zelfs met volledige natuursteen bekleding. Ook zijn er enkele kachels verkrijgbaar met keramiek. Dit is ook uiteraard niet zonder reden. Keramiek is zeer hitte bestendig en zorgt voor een lange na verbranding.

De productie van de Drooff houtkachels is voor het merendeel traditioneel handwerk. Deuren en brandkamerelementen worden gemaakt uit gietijzer van de GG 20 top kwaliteit. Hierdoor is dit gietijzer geschikt tot temperaturen van 1.150 graden Celsius. Het binnenwerk van de kachels in de stookruimte is van een slijtvaste ovenchamotte. Lakafwerking van deze kachels is van het moderne Thermodur 600 Ass. De koele handgrepen en bedieningselementen uit roestvrijstaal maken de haard helemaal af.

Service & garantie Drooff houtkachels

Het as rooster is volledig afsluitbaar waardoor u snel en zonder eventueel stof en viezigheid makkelijk en snel het as kan verwijderen. Dus ook het onderhoud is zeer gebruiksvriendelijk. Standaard ontvangt u bij ons als erkend Drooff dealer 2 jaar garantie op hang en sluitwerk en zelfs 5 jaar op de boddy! Mocht er dus onverhoopt na aankoop toch een probleem zijn dan staan wij van Haardenexpert uiteraard voor u klaar.

Klik hier om het volledige Drooff houtkachel assortiment te bekijken. Er is al een Drooff kwaliteits houtkachel vanaf een adviesprijs van € 1.920,-.

Ben u op zoek naar een betrouwbare, kwaliteits houtkachel kies dan voor een Drooff houtkachel. Bijkomend voordeel is dat deze houtkachels zeer scherp geprijsd zijn. Ervaar de kwaliteit en plezier van deze houtkachels zelf. Kom naar onze showroom waar diverse modellen gepresenteerd staan.

Voor meer informatie over Drooff houtkachels of een eventueel prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen. Graag adviseren wij u en/of maken wij een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw situatie.