Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

De nieuwe Dru Maestro gashaarden

De nieuwe Dru Maestro gashaarden
Door Maarten van der Starre 6 jaar geleden 4620 keer bekeken

De Dru Maestro is de nieuwste serie inbouw gashaarden van Dru. Een modern en strak ontwerp met veel glas geven een prachtig zicht op de schitterende nieuw ontwikkelde branders van deze gashaard van Dru. Uiteraard zijn de gashaarden uit de Dru Maestro serie ook allemaal voorzien van de bekende Eco Wave techniek welke zorgt voor een levendig en natuurlijk vlammen beeld ook op een lage stand.

Strakke lijnen met optimaal zicht op de haard. Deze nieuwe haarden van Dru zijn volledig kaderloos in te bouwen waardoor u optimaal zicht op het vuur heeft. Eventueel is de Dru Maestro 75 schitterend in de te bouwen i.c.m. een natuurstenen schouw. Laat u voor de mogelijkheden en steensoorten adviseren door één van de haarden experts.

De complete serie van de Dru Maestro gashaarden bestaand uit 3 verschillende haarden. Elk met dezelfde strakke afwerking, techniek en branders. Het verschil in deze 3 zijn de verschillen in maatvoering en ruit. Zo is er de Dru Maestro 75. Dit is de front haard uit de Dru Maestro serie. Deze haard heeft dus alleen glas aan de voorkant. Daarnaast is er de Dru Maestro 80/2. Dit is de hoekhaard uit de Dru Maestro serie en als laatste de Dru Maestro 80/3. Dit is de 3-zijdige gashaard uit de Maestro serie. Bij deze haard heeft u dus aan 3 kanten glas.

Opties bij de Dru Maestro gashaard

Eventueel zijn de haarden uit de Dru Maestro serie ook te bedienen d.m.v. een app op smartphone of tablet. Hiervoor dient u wel een wifi-module bij de haard mee te bestellen.

De ruiten van de Dru Maestro serie zijn voorzien van een “Clear View” glas. Dit zorgt ervoor dat de ruit minder zichtbaar is en zelfs langer schoon blijft. Ook is er de mogelijkheid om de ruit helemaal niet meer te zien. Hiervoor kunt u kiezen voor speciaal ontspiegeld glas. Hierdoor krijgt u het idee dat er geen ruit in de haard zit en u de vlammen zo kunt aanraken!

In de maand december heeft Haardenexpert een zeer unieke actie voor u. Door het succes van de huidige actie vanuit Dru waarbij u gratis ontspiegeld glas krijgt hebben wij als Haardenexpert besloten deze actie nog 1 maand extra te verlengen! De gehele maand december in 2015 dus nog extra voordeel.

In onze luxe showroom in Rijssen hebben wij de complete Dru Maestro serie brandend opgesteld staan.

Contact opnemen

Neemt snel contact met ons op om nog gebruik te maken van deze geweldige actie. Onze haarden experts adviseren u graag naar welke haard uit de Dru Maestro serie geschikt is voor uw situatie.