• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Meest realistische elektrische haard

Wat is de meest realistische elektrische haard?

Wat is de meest realistische elektrische haard? Dat is een vraag die we niet in één zin kunnen beantwoorden maar toch hebben wij een favoriet: de British Fires elektrische haard! Uiteraard is de meest realistische elektrische haard smaak en daardoor voor iedereen anders. De beste elektrische haarden onderscheiden zich qua uitstraling door technieken, houtsets, vormen en maten. In dit blog lichten we een aantal producten, merken en technieken uit die helpen bij het maken van de juiste keuze.

  • 02 - 11 - 2021
  • Elektrische haarden
  • Masha ter Harmsel
  • 3 minuten

Het meest unieke vlambeeld

De waterdamp haarden van Faber en Dimplex hebben een mega uniek en realistisch vlambeeld. De vlammen worden gecreëerd door middel van waterdamp en ledlampen. Het water komt van een waterleiding of een watertankje. Door water in beweging te brengen ontstaat er waterdamp. Omdat de haard voorzien is van ledverlichting, is de haard ook nog eens heel zuinig. De waterdamp haarden leveren een realistisch 3D-effect wat een uniek beeld oplevert.

Elektrisch haard realistische vlammen en houtset

Een van de meest populaire merken is British Fires. Dit komt door de designs waar tot in de puntjes over is nagedacht. Bij bijna alle inbouwhaarden van British Fires is een echte houtset verkrijgbaar. Dit houtset wordt gemaakt van echte blokken die met de hand bewerkt en geschilderd zijn. De haarden beschikken over een Air Curtain technologie. Deze technologie zorgt voor warmte door de koude kamerlucht op te zuigen, en dit om te zetten naar warme lucht. De warmtemodule kan ook uit worden gezet. Naast de houtset en het warmte element zijn de vlammen ook nog eens prachtig en erg realistisch.

Naar British Fires
Realistische elektrische sfeerhaard

Overige vuurtechnieken

Elk merk creëert vlammen op een eigen manier. Sommige merken zoals Dru elektrische haarden, creëren vlammen door deze te projecteren op een net. Andere merken projecteren de vlammen op een spiegelende achterwand waardoor een 3D-effect gecreëerd wordt. Iedereen heeft een eigen mening over welke vlammen het beste en meest realistisch zijn. Dit komt door het brede en groeiende aanbod van de elektrische sfeerhaarden. Het is van belang om zelf een keuze te maken wat u de meest realistische elektrische haard vindt.

Alle elektrische haarden
Beste elektrische haard vrijstaand

Beste elektrische haard vrijstaand

De beste en meest populaire elektrische haard vrijstaand is op dit moment de British Fires Bramshaw. De British Fires Bramshaw is een vrijstaande elektrische haard die qua looks lijkt op een vrijstaande houtkachel. Deze haard is aanpasbaar naar eigen wens. Zo is de neppe afvoerpijp bovenop optioneel en is er keuze tussen hangend, op sokkel of met een houtopslag onder de haard.

Vrijstaande elektrische haarden
realistische en beste sfeerhaard

Mooiste elektrische sfeerhaard in diverse prijsklassen

De verschillende soorten elektrische haarden hebben allemaal een andere uitstraling. De technieken, houtsets, en materialen zijn verschillend en daarom lopen de prijzen van de elektrische haarden enorm uiteen. De prijs van de haard zal ongetwijfeld uw keuze beïnvloeden. U kunt het zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. We gebruiken verschillende prijsklassen om richting aan te geven: tot €2000, van vanaf €2000 tot €3000 en €3000 en daarboven. Het is belangrijk dat u zich hier goed over laat adviseren. De voor u mooiste en meest realistische elektrische haard, kan een investering zijn waar u jarenlang plezier van heeft.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert