Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

De aankoop van een elektrische haard

De aankoop van een elektrische haard
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 18594 keer bekeken

Je bent van plan om een elektrische haard aan te schaffen. Dit is geen gek idee, aangezien de elektrische haarden aanzienlijk in populariteit stijgen. De voornaamste redenen zijn het gebruiksgemak, de sfeer en het levensechte vlammenspel. Een elektrische haard is een prachtige oplossing om een extra huiselijke sfeer in de woonkamer te krijgen. Na aanschaf van de haard plug je het toestel simpelweg in het stopcontact en het vuurbeeld schittert direct in jouw ogen. Een schoonsteen of rookkanaal is geheel overbodig. Makkelijker kan bijna niet! Lees verder om inspiratie op te doen voor jouw toekomstige aankoop, de sfeervolle elektrische haard.Diversiteit aan elektrische haarden

Elektrische haarden komen voor in verschillende uitvoeringen, van fronthaarden met een schouw tot een prachtige tunnelhaard. Het ligt geheel aan uw woonsituatie welke haard het beste bij het interieur past. Daarnaast is er onderscheid te maken in diverse maten. Ga je voor een grote elektrische haard of wil je de tafel decoreren met een klein model? Zelfs met het bescheiden aanbod aan elektrische haarden heb je voldoende mogelijkheden.

Faber Nissum Opti-mystFoto: Faber Stonebridge Opti-myst

De elektrische haarden van Faber

Om een fantastisch vuurbeeld te tonen, is iedere elektrische haard voorzien van de nieuwste techniek. Bekijk bijvoorbeeld de modellen van het hoogstaande merk Faber. Toestellen als de Faber Nissum Opti-myst Slimline en de Faber Cassette 1000 Opti-Myst zijn ontwikkeld met de Opti-Myst techniek. Hierbij vul je het reservoir aan met water, wat vervolgens wordt verdampt door de geïntegreerde verdamper. Hierdoor ontstaat er een prachtig rookeffect dat voor een realistischer vuurbeeld zorgt. Het vuurbeeld zelf wordt opgelicht door de verlichting van de haard.

Foto: Faber Nissum Opti-myst

Haardenspeciaalzaak of bouwmarkt?

Waarschijnlijk heb je overwogen om een goedkopere, elektrische haard bij een bouwmarkt aan te schaffen. Deze toestellen zijn gunstig voor uw portemonnee, maar leveren niet de beste kwaliteit. Sommige modellen tonen slechts een kleine vlammetje op korte duur. Bij andere haarden maakt de ventilator teveel lawaai, waardoor het sfeergevoel weg is. Ga naar een professionele haardenspeciaalzaak om een haard te kopen van echte kwaliteit. Je wordt niet alleen verzekerd van een langdurig vuurbeeld, maar ook van een rustgevende sfeer.

Interesse in de charme van de elektrische haard?

Bij Haardenexpert vindt u verschillende elektrische haarden die een huiselijke sfeer creëren. Van inbouwhaarden tot losstaande haarden, bij ons bent u bij het juiste adres! Vanzelfsprekend zitten de haarden, die opgenomen zijn in dit artikel, in het ruime haardenassortiment van Haardenexpert. Neem contact op om een vrijblijvende offerte te ontvangen van uw favoriete elektrische haard.

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle