• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Cinewall met elektrische haard en evenwijdige tv-nis

Element4 Modore 150e

Een mooie combinatie van sfeer en functionaliteit komen samen in deze opstelling van elektrische haard met tv. Sfeervol door het tv-kijken met een haardvuur op de achtergrond en functioneel door de opbergruimte in het meubel onder de haard. De haard in de cinewall is 1,5 m breed en loopt evenwijdig met het tv-scherm. Op de ombouw van de cinewall is een textuurbehang aangebracht in een lichte kleur die doorloopt met de achterwand. Zo vormt het een geheel. Voor de onderkant van het meubel is een donkere kleur gekozen. 

  • 20 - 04 - 2022
  • Projecten
  • Rob Pijffers
  • 2 minuten

Project uitgelicht

-

De opstelling bestaat uit 3 elementen: de haard in het midden, de tv boven de haard en de opbergruimte onder de haard. In het totaalplaatje is gekozen voor een evenwijdige uitlijning van tv en haard. Daardoor oogt het het geheel strak en rustig. 

“De klant wilde dat de cinewall met haard dé eyecatcher in het appartement werd en tegelijkertijd ook praktisch van aard is. Daarom zit er in het meubel onder de haard enorm veel opbergruimte verborgen. Verder heeft het meubel een terugvallende plint waardoor als je er naar kijkt het meubel optisch lijkt te zweven. De draden en snoeren van de tv zijn onzichtbaar weggewerkt, zodat alles netjes draadloos oogt.” - Rob, haardadviseur 

In dit luxe appartement

Is gekozen voor

Extra technische details: Extra constructieve versteviging in het meubel t.b.v. gewicht bovenbouw met haard + Bevestiging aan betonnen plafond (i.v.m. gipsmuren achterwand)

Ontdek meer

Bij Haardenexpert

Nog méér gerealiseerde projecten bekijken? Laat u inspireren door de verrassende opstellingen. 
Bekijk onze projecten
Bezoek onze luxe showroom in Rijssen of Apeldoorn vol haarden en haardmeubels.
Bekijk onze openingstijden
Welke haard staat mooi in uw interieur? Ontdek het in ons ruime assortiment.
Bekijk onze haarden

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert