Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Jacobus 9 houtkachel

Binnenkijken naar de Jacobus 9 houtkachel
Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 8481 keer bekeken

Zoek je een zuinige en sfeervolle houtkachel? Een haard met een hoog rendement die bespaart op de stookkosten en die zeer milieuvriendelijk is? Dan is deze Jacobus 9, die door onze installateur bij een klant is geplaatst, ook iets voor jou. Deze familie heeft na een deskundig advies van onze verkopers gekozen voor de Jacobus 9. Dankzij deze houtkachel zit de familie er weer warmpjes bij de winter. De klant was erg tevreden over de snelle en persoonlijke service van Haardenexpert. Zonder waren zij waarschijnlijk niet uitgekomen op de voor hun ideale kachel. Wellicht zoek jij, net als de familie, ook een zuinige en sfeervolle haard. De Jacobus 9 is hiervoor een zeer geschikte kandidaat!Soort haard: Jacobus 9
Type: Houthaard

Jacobus 9

Tijdloos

De Jacobus 9 werd gekozen vanwege de gezellige sfeer die de houtkachel uitstraalt. Dankzij het authentieke verbrandingsgevoel geeft de Jacobus 9 namelijk een geweldig knus gevoel in de woonkamer. Daarnaast is deze houtkachel erg tijdloos. Kortom, de kachel is van alle markten op het gebied van sfeer. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat het de meest populaire houtkachel van de Jacobus-serie is. Aangezien de klant ook op zoek was naar een duurzame houtkachel, was de keuze een schot in de roos. Ook het tijdloze uiterlijk van de Jacobus maakte een sterke indruk op de klant. Wellicht maakt deze Jacobus ook een perfecte indruk op jou.

Jacobus 9 vuurzicht

Opties

De Jacobus 9 creëert een enorm fascinerend en sfeervol vlammenspel dankzij de regelbare luchttoevoer. De luchttoevoer is namelijk te regelen met één simpele knop. Een gebruiksvriendelijke kachel die de aandacht van de televisie wegneemt. Hierdoor beleeft de familie gezellige avonden waar ontspannenheid centraal staat. Standaard wordt de Jacobus 9 geleverd met een boven- of achter aansluiting en in de kleur antraciet. Tegen een meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar zoals een vloerplaat, kookplaat of bijpassend haardstel.

Jacobus 9 frontzicht

Rendement

Met het hoge rendement van 79% behoort de Jacobus 9 tot één van de zuinigste houthaarden in zijn klasse. Je draagt dus een steentje bij aan een gezonder milieu. Maar het heeft ook een positieve invloed op jouw portemonnee. Je bespaart namelijk aanzienlijk in de stookkosten. De JAcobus zorgt ook nog eens voor een schone verbranding met een minimale uitstoot van roet. Je hoeft dus minder vaak het glas schoon te maken. De schone verbranding zorgt er tevens voor dat het vuur nog scherper te zien is vanuit de luie stoel. Het hoge rendement biedt dus vele voordelen.

jacobus 9 vuurzicht

Contact

Heb je ook interesse in de Jacobus 9? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dit natuurlijk ook via onze website doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550