Binnenkijken naar de Faber Relaxed M Smart

Zoek jij een sfeervolle gashaard? Ben jij geïnteresseerd in een frameloze gas inbouwhaard? Of ben je klaar met de nadelen van hout stoken en wil je toch een gezellig vuur? Zo dacht onze klant uit Amersfoort ook. Na goede gesprekken met een van onze behulpzame verkopers kwam de familie op een geschikte haard. De Faber Relaxed M Smart gashaard. Deze inbouwhaard geeft jou een realistisch vuurbeeld. Ook hoeft de familie uit Amersfoort dankzij het hoge vermogen niet in de kou te zitten. Wellicht hoef jij dat in de toekomst ook niet meer. Bij de klant is de haard hét middelpunt geworden van de woonkamer. Laat je inspireren door de prachtige Faber Relaxed M Smart gashaard.

  • 27 - 10 - 2016
  • Gashaarden
  • Jasper Plieger
  • 3 minuten

Eindeloos sfeervol

De Faber Relaxed M Smart is een moderne frameloze gas inbouwhaard. Met dank aan de brede ruit heb je met deze gashaard een prachtig vuurbeeld. Dit zorgt voor extra sfeer in jouw huis. Het model staat bekend als een echte trendsetter voor elk interieur. De haard staat zo bekend dankzij het tijdloze design. Met dit tijdloze design past de haard in vrijwel elk wooninterieur, van authentiek tot modern. Je kunt zelf bepalen welke branddecoratie jij wilt. De keuze bestaat uit een levensechte houtset of witte kiezels. De houtset zorgt ervoor dat de haard een natuurlijk vuurbeeld krijgt. Ook geeft het de haard een authentieker karakter. De witte kiezels zijn geschikt als je een moderner uiterlijk wilt geven aan de gashaard. De haard staat garant voor sfeervolle dagen in jouw woonkamer.

Efficiënte gashaard

Deze gashaard heeft in tegenstelling tot de Relaxed Premium M geen step-burner. Wel is de gashaard voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en een thermostaat. Dit maakt de gashaard erg efficiënt. Verder is de Faber relaxed M smart uitgerust met een staal vlakke achterwand. Deze gashaard is een schitterend model die Haardenexpert in samenwerking met Faber tegen een sterk gereduceerde prijs op de markt kan zetten. De haard beschikt ook over een goed vermogen van 5kW. Met dit vermogen is het gemakkelijk om jouw woonkamer te verwarmen met een aangename temperatuur. Ook is een levenslange garantie mogelijk. Al is dat dankzij de hoge kwaliteit van de Faber Relaxed M Smart waarschijnlijk niet nodig. Geniet van deze haard net als onze klant uit Amersfoort.

Heeft u net zoals deze familie ook interesse in deze Faber Relaxed M Smart? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt dat natuurlijk ook via onze website. Ook is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom te Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen.