Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Faber Aspect RD XL

Binnenkijken naar de Faber Aspect RD XL
Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 5238 keer bekeken

Wellicht zoek je een haard met een prachtige driezijdige doorkijk. Ben je klaar met de houtkosten en het steeds maar moeten opletten of het vuur nog brand. Dan is de Faber Aspect RD XL een uitkomst voor jou! Deze haard hebben wij geplaatst bij een familie in Zwolle. Zij wouden een moderne gashaard met een ruim vuurzicht en een strak design. Na lang oriënteren kwamen ze bij Haardenexpert uit als de beste plek om te kiezen tussen het ruime aanbod aan haarden. Nadat de familie duidelijk de wensen kenbaar had gemaakt kwam de verkoper met de Faber Aspect RD XL. De familie geniet ook nu nog van deze unieke gashaard. De haard is hét middelpunt geworden van de woonkamer.


Soort haard: Faber Aspect RD XL

Waar geplaatst: Zwolle

Type: Gashaard

Zicht bij de familie in Zwolle

Kenmerken

De Faber Aspect RD XL staat bekend als drie-zijdige haard met doorkijk. Deze doorkijk geeft jou vanuit de hele kamer een blik op het fraaie vuurspel van de gashaard. Dit geeft de Faber zijn sfeervolle karakter. De klant uit Zwolle kan heerlijk genieten van het vuur en hoeft niet op te staan om er weer een nieuw stuk hout op te plaatsen. De Faber is ook een uitkomst voor mensen die zoeken naar een strak design. De haard is namelijk een echte blikvanger in uw woning. De strakke lijnen en de rechte vorm van de gashaard zorgen voor een prachtig aanzicht. De Faber Aspect RD XL is makkelijk te plaatsen in een scheidingsmuur. Hierdoor kunt je een ruimte op een bijzondere manier verdelen, het roomdivider-effect. Ook bij de familie uit Zwolle is de haard geweldig tot zijn recht gekomen.

Faber Aspect RD XL zijkant

Emberbed Burner

De Faber Aspect Premium RD XL beschikt over een emberbed burner. Dit is een brander die zorgt dat het vlammenspel over de gehele breedte van de haard brand. Hierdoor creëer je een realistischer vlammenbeeld dan bij andere gashaarden. Verder zijn er ook nog verschillende opties voor de decoratie. Zo kan je kiezen uit een decoratie van houtblokken, sprokkelhout of carrara kiezels. De houtblokken geven het gevoel van een echte houthaard. Het sprokkelhout geeft een robuust uiterlijk aan de haard. Het sprokkelhout . De carrara kiezels komen in het wit en zorgen voor een modern uiterlijk. De Faber Aspect wordt standaard geleverd met een zwart stalen achterwand. Deze geeft een bijzonder contrast tussen het vuur en de achterwand. Dit kan je voor een kleine meerprijs veranderen in een glazen achterwand. Hiermee weerspiegeld het vlammenspel waardoor u een nog ruimer vuurbeeld krijgt. De familie uit Zwolle geniet nu van deze prachtige haard. Mogelijk jij in de toekomst ook.

faber Aspect RD XL met interieur

Contact

Heb jij ook interesse in de Faber Aspect Premium RD XL? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen. Ook is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. U kunt ons bereiken op 0548-211550

#gashaard Geplaatst in: Binnenkijken bij