Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Dru Scenic 80

Binnenkijken naar de Dru Scenic 80
Door Jasper Plieger 4 jaar geleden 7233 keer bekeken

Zoek jij een sfeervolle gashaard? Ben je geïnteresseerd in een gashaard met een prachtig driezijdig vuurzicht? En wil je met één druk op de knop genieten van een schitterend vuur? Onze klant had dezelfde wensen. Na goede gesprekken met een van onze behulpzame verkopers kwam de klant uit bij de Dru Scenic 80. Deze gashaard zorgt voor een prachtig zicht op het vuur omdat het een driezijdige gashaard is. Dankzij het uitstekende rendement van 75% hoeft de klant niet meer in de kou te zitten. Wellicht hoef jij dit is de toekomst ook niet meer. Bij onze klant is de haard hét middelpunt geworden van de woonkamer. Wordt de Dru Scenic 80 dat in de toekomst ook bij jou?Driezijdig vuurzicht

Een van de grootste wensen van onze klant was om het vuur vanuit elke hoek van de kamer te kunnen bewonderen. Bij de Dru Scenic 80 is dit goed mogelijk. Het is namelijk een driezijdige gashaard. Dit betekent dat Dru is voorzien van een frontale ruit en ruiten aan beide zijkanten. Zo is het vlammenspel van de gashaard vanuit elke hoek van de woonkamer uitstekend te zien. Ook schijnt de oranje gloed van het vuur hierdoor in de gehele kamer. Dit brengt uiteraard veel sfeer met zich mee. Daarbij wordt de gashaard hierdoor echt hét middelpunt van de woonkamer.

Dru Scenic 80 zijkant

Traditionele openhaard

Omdat er uitsluitend glas in het zicht blijft en de lijsten vrijwel geheel zijn weggewerkt heeft de Dru Scenic 80 veel weg van een traditionele openhaard. Dit was ook een belangrijke reden waarom de gashaard zo in de smaak viel bij onze klant. De haard wordt standaard geleverd met een vlak achterwand en een houtset als branddecoratie. Voor een meerprijs kies je voor een Ceraglass spiegelachterwand. Dit geeft de haard een nog ruimtelijker gevoel. De gashaard is uitstekend voor een maatwerk plateau. Je kan er voor kiezen om hier lades of klepkasten in te laten verwerken. Zo is er de mogelijkheid gemaakt om bijvoorbeeld een audiosysteem te plaatsen.

Dru Scenic 80 frontaal zicht

Gemakkelijk

Naast een prachtig design is de haard ook heel efficiënt. Een van de wensen van onze klant was om niet op te hoeven staan om hout te plaatsen of de gashaard aan te zetten. Bij Dru wordt standaard een gemakkelijke afstandsbediening geleverd. Je kan rustig op de bank gaan zitten en met één druk op de knop van de afstandsbediening zet je de haard aan. En naast de sfeer brengt de haard dan ook nog een aangename warmte in jouw woonkamer. Met een rendement van maar liefst 75% is het namelijk gemakkelijk om zelfs de wat grotere oppervlaktes te voorzien van een aangename warmte. Daarbij vraagt de haard maar minimaal onderhoud en heeft hij een lange levensduur. Op die manier kom je geheel tot rust dankzij de prachtige Dru Scenic 80.

Dru Scenic 80 Showroom

Contact

Heb jij net zoals onze klant ook interesse in deze Dru Scenic 80? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen of door op de onderstaand knop te klikken. daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom te Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550

#gashaard Geplaatst in: Binnenkijken bij