Binnenkijken naar de Dru Metro 130XTL

Zoek jij een prachtige gashaard die geschikt is voor een L-vormige woonruimte? Ben jij geïnteresseerd in een realistisch vuurbeeld zonder de kosten van hout? Dit zocht onze klant uit Rijssen ook. Na een goed gesprek met een van onze ervaren verkopers kwam de klant uit op de schitterende Dru Metro 130XTL gashaard. Met deze haard heb je een schitterend vuurbeeld. Ook beschikt de haard over de mogelijkheid om in een L-vormige ruimte te worden geplaatst. Geniet zo van een prachtig zicht op het vuur vanuit jouw woonkamer en keuken tegelijk. De familie uit Rijssen geniet nog steeds van sfeervolle avonden met de Dru Metro 130XTL. Wellicht doe jij dat in de toekomst ook.

  • 23 - 11 - 2016
  • Gashaarden
  • Jasper Plieger
  • 3 minuten

Wat biedt de gashaard

De Dru Metro 130XTL is een bijzondere gashaard. De haard geeft elke woonkamer een geweldige sfeer. Het moderne design zorgt er voor dat de haard dé eyecatcher van jouw woning wordt. Daarnaast is de gashaard uitermate geschikt voor L-vormige woonruimtes. Doordat de achterkant van de haard ook deels van glas is, kan jij het vuurbeeld vanuit meerdere vertrekken bewonderen. Hierdoor is het mogelijk om zowel in de zitkamer als in de eetkamer te genieten van deze prachtige Dru. Dit was ook een van de voornaamste redenen van de klant om te kiezen voor deze gashaard. Daarbij heeft de haard een zeer mooie afwerking. Zo kan deze gashaard tevens geleverd worden met een Ceraglass achterwand, wat ervoor zorgt dat de vlammen in de achterwand weerspiegelen en zo zorgen voor een voller vuurbeeld. De Dru Metro 130XTL kan perfect geplaatst worden op een maatwerk haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF.

Gesloten verbranding

Zoals veel haarden heeft ook deze gashaard, de Dru Metro 130XTL, een gesloten verbranding. Dat houdt in dat op de haard een concentrisch afvoerkanaal zit aangesloten die de rookgas afvoerstoffen en de verse lucht af- en aanvoert. Bij een gesloten verbranding haalt de haard namelijk niet zijn zuurstof uit de ruimte zelf, maar van buiten. Dat kan doordat een concentrisch kanaal bestaat uit een binnen en een buiten pijp. Door de binnenste pijp worden de afval stoffen naar buiten afgevoerd. Door de buitenste wordt de verse lucht aangevoerd naar de haard. Naast de gesloten verbranding beschikt de Dru Metro 130 XTL over een vermogen van 10,6 kW. Dit is meer dan genoeg om zelfs grotere woonoppervlaktes te verwarmen. De haard brengt hiermee een aangename temperatuur in jouw woonruimte. Deze gashaard heeft dus veel te bieden.

Contact

Heb jij net zoals deze familie ook interesse in deze gashaard van Dru? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen. Ook is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom te Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen.