Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de DRU Metro 100XT gashaard

Binnenkijken naar de DRU Metro 100XT gashaard
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 7608 keer bekeken

Wellicht bevallen de bijkomende houtkosten van een houtkachel je niet. Of misschien ben je op zoek naar een gashaard vanwege de nauwkeurige regelbaarheid van het vuur. Deze combinatie was de reden van onze klant uit Barendrecht om te kiezen voor een gashaard. Na het zoeken van de beste haard en de prijs werd er uiteindelijk voor de DRU Metro 100XT Tunnel gashaard gekozen. Vervolgens is er samen met de verkopers van Haardenexpert nagedacht over de plaatsing van de haard. Hieruit kwam een prachtige plek, namelijk in een losstaande muur. Middenin de kamer. Hierdoor is het vuur vanaf twee zijdes te bewonderen, wat een ruimtelijk effect geeft. Wellicht heeft de DRU Metro 100XT Tunnel ook jou iets de bieden.


Waar geplaatst: Barendrecht
Soort haard: DRU Metro 100XT Tunnel
Type: Gashaard

Plaatsing Dru Metro 100XT Tunnel

Wat biedt de DRU Metro 100XT jou?

De DRU Metro 100XT Tunnel geeft de luxe mogelijkheid om het vuur van beide zijden te bekijken. Je geniet dus niet alleen vanuit de woonkamer, maar ook vanaf de eetkamer. Deze gashaard is daardoor zeer geschikt als Roomdivider. Een haard die twee ruimtes met elkaar koppelt en scheidt. Het vuurbeeld zelf wordt al zigzaggend verdeeld over de gehele breedte en diepte van de haard. Dit geeft een verbluffend vuurspel, wat niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. Dankzij het strakke design gaat deze haard aan geen oog voorbij.

De kracht van Slim Line

De DRU Metro 100XT Tunnel is standaard voorzien van het Slim Line Systeem. Het Slim Line Systeem houdt in dat de haard volledig ingebouwd kan worden zonder zichtbare lijsten of strips. Hierdoor wordt je minder afgeleid door het uiterlijk van het toestel. De uitzicht op het vuur staat het centraal. Zo wordt er een nog mooier zicht op het vlammenspel gecreëerd. Bij deze klant uit Barendrecht is de gashaard in een strakke ombouw geplaatst, tot aan het plafond. Een soort tussenwand die de woonruimte in tweeën splitst. Iedereen die de kamer binnen loopt, ziet direct de fraaie ingebouwde gashaard. Het is een gesprekstof waar je urenlang over kan praten.

DRU Metro 100XT Tunnel

Verschillende opties

Bij de DRU Metro 100XT Tunnel heb je verschillende keuzemogelijkheden, van brander decoratie tot plateaus. De klant uit Barendrecht heeft uiteindelijk gekozen voor een keramische houtset. Hierdoor straalt de sfeer van een echte houtkachel door de woonruimte. Zoals eerder gezegd is de gashaard in een ombouw geplaatst. Maar had ik al gezegd dat boven de haard een uitsparing zat? Deze uitsparing is bedoeld om een televisie te plaatsen, zodat de klant niet alleen geniet van de vlammen, maar ook van zijn favoriete televisieprogramma. Hoe uniek is dat? Al deze dingen bij elkaar creëren een geweldige opstelling.

Houtset Dru Metro 100XT Tunnel

Interesse?

Heb je net zoals de klant uit Barendrecht interesse in de DRU Metro 100XT Tunnel? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen of door op de onderstaand knop te klikken. Of bezoek de luxe showroom in Rijssen, de koffie wordt alvast klaar gezet. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550.

Offerte aanvragen voor een Dru Metro 100XT Tunnel

Geplaatst in: Binnenkijken bij