Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Dru Metro 100XT/3

Binnenkijken naar de Dru Metro 100XT/3
Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 7010 keer bekeken

Zoek jij een sfeervolle gashaard met een prachtig design? Dit zocht de familie Hout ook. Na het zoeken bij verschillende verkoop punten kwam Haardenexpert uit als de voordeligste plek. Hier is de familie in gesprek gegaan met een van onze ervaren verkopers. De familie Hout vertelde hun wensen. Daarna ging de verkoper op zoek naar een geschikte haard. Al snel bleek dit de Dru Metro 100 XT/3 te zijn. Dit omdat het een driezijdige gashaard is waarmee je overal een pracht zicht op het vuur hebt. Ook sprak het Ceraglass de klant erg aan. De familie geniet ook nu nog van een geweldige sfeer door deze blikvanger. Wellicht doe jij dat in de toekomst ook.


Soort Haard: Dru Metro 100 XT/3
Type: Gaskachel

Dru Metro 100 XT/3 geplaatst

Geweldig design

De prachtige Dru Metro 100 XT/3 staat bekend om zijn verbluffende design. Het vuur van de driezijdige gashaard is namelijk vanuit de gehele kamer te bewonderen. Bij de familie is de haard in het midden van de muur geplaatst. Hierdoor komt de driezijdige haard nog beter tot zijn recht. Omdat het vuur overal zichtbaar is komt er een unieke sfeer in jouw woonkamer. Jij zult, net als de familie Hout, avonden lang sfeervolle avonden beleven rondom deze haard. Het Ceraglass is nog een ander sfeerelement van de Dru Metro 100 XT/3.

Ook geeft het de haard een nog moderner design. Ceraglass is een soort spiegel waardoor het vuur nog groter lijkt. Daarbij maakt het de gashaard nog ruimer. Dit alles maakt de haard tot een van de meest befaamde in zijn klasse. De branddecoratie van deze bijzondere Dru is bij de familie Hout een houtset. Hierdoor krijgt je het gevoel dat je naar een echt houtvuur aan het kijken bent. Toch is het een gashaard, maar wel een bijzondere.

Dru Metro 100 XT/3 met plateau

Accessoires

Bij de Dru Metro 100 XT/3 kan je kiezen uit verschillende accessoires. Zo kan je voor het interieur van de haard kiezen voor een houtset of carrara kiezels. Bij de houtset krijg je het gevoel dat je naar een echte houthaard kijkt. De carrara kiezels geven een wat moderner uiterlijk aan jouw haard. Zo kan je zelf de haard het karakter geven wat jij het mooist vindt. Daarnaast kan je de achterwand bestellen in verschillende types. Zo is er de keuze tussen glad zwart, het eerder benoemde Ceraglass en ribcast. Zo kan jij de haard helemaal naar jouw wens brengen.

Ook de familie Hout heeft een unieke gashaard dankzij deze interessante accessoires. Door al deze aspecten is de gashaard een echte blikvanger in jouw woonkamer. De familie Hout krijgt nog dagelijks complimenten over de Dru Metro 100 XT/3 haard. Bij de familie is de haard prachtig in het midden van de muur geplaatst. Hierdoor komt de driezijdige haard nog beter tot zijn recht.

Contact

Heb jij, net zoals de familie Hout, ook interesse in de Dru Metro 100 XT/3? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dit via onze website doen. Ook is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550

#gashaard Geplaatst in: Binnenkijken bij