Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Dru Metro 100 XTL

Binnenkijken naar de Dru Metro 100 XTL
Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 4170 keer bekeken

Zoek jij een echte sfeermaker? Of ben jij klaar met het sjouwen van hout? De familie die bij ons naar een haard op zoek was dacht hetzelfde. Na prettige gesprekken met een van onze verkopers kwam de Dru Metro 100 XTL naar voren als beste kandidaat. De Dru Metro 100 XTL is namelijk een echte sfeermaker. De gashaard is uitermate geschikt voor een L-Vormige woonkamer. De achterkant van de haard is ook deels van glas, waardoor het vuurbeeld vanuit meerdere vertrekken te bewonderen is. Dit brengt sfeer in de woonkamer. De familie geniet nu nog steeds van deze uitzonderlijke gashaard. Wellicht doe jij dit in de toekomst ook.


Soort haard: Dru Metro 100 XTL
Type: Gashaard

Dru Metro 100 XTL geplaatst

Wat de gashaard biedt

De Dru Metro 100 XTL is een uitzonderlijke gashaard. De haard van Dru biedt jouw een prachtig vuurbeeld vanuit meerdere vertrekken. Dit vanwege de achterkant die deels van glas is. De haard is uitstekend geschikt voor een zogenoemde L-Vormige ruimte. Jij kan hierdoor extra van de oranje vuurgloed genieten. Bij de Dru Metro 100 XTL heb jij de keuze uit verschillende opties. De achterwand wordt standaard geleverd met een zwarte stalen achterwand, zoals ook bij deze opstelling in Apeldoorn. Optioneel is de gashaard ook verkrijgbaar met een zwarte Ceraglass achterwand of een achterwand met een Rib Cast effect. Zo kan jij deze bijzondere gashaard geheel maken naar jouw wens. De gashaard biedt niet alleen veel keuzes maar vooral ook veel sfeer. Met een goed vermogen van 7,5 kW is het namelijk gemakkelijk om de gemiddelde woonkamer te verwarmen met een aangename temperatuur.

Dru Metro 100 XTL Showroom

Eco Wave brander

De Dru Metro 100XTL is voorzien van de bijzondere Eco Wave functie. Deze functie zorgt voor een goed te regelen vuurbeeld. Tevens is het vuurbeeld hierdoor perfect gebalanceerd. Dankzij de Eco wave kan de haard maar liefst 30% op het vermogen besparen. Deze is in of uit te schakelen via de standaard meegeleverde afstandsbediening. Ook is dit te besturen via de bijzondere optionele Controll app. deze wifi module kan jij er apart bij bestellen. Met deze module heb jij dus een uitstekende controle over de Dru Metro 100XTL gashaard. Kies dus voor een perfecte bediening. Ben jij geïnteresseerd geraakt in de Dru Metro 100 XTL? Lees dan vooral even de productomschrijving.

Dru Metro 100 XTL Wooninterieur

Contact

Heb jij, net zoals deze familie, ook interesse in de Dru Metro 100 XTL? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Jij kunt dat natuurlijk ook via onze website doen. Ook is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom te Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550

#gashaard Geplaatst in: Binnenkijken bij