Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Bellfires Unica 2-70

Binnenkijken naar de Bellfires Unica 2-70
By Jasper Plieger 4 years ago 4533 Views No comments

Zoek jij een prachtige gashaard met een authentiek vuurbeeld en een levensechte houtset als branddecoratie? Ben jij klaar met de kosten en moeite van hout? Dit was ook het geval van onze klant uit Nederhorst Den Berg. Hij zocht een gashaard dat het gevoel geeft van een houtkachel. Ook moest het een modern design hebben. Toen de klant bij Haardenexpert kwam begon het zoeken naar de juiste gashaard. Na contact met een van onze behulpzame verkopers kwam de Bellfires Unica 2-70 uit als de perfecte keuze. Ook nu nog geniet hij van sfeervolle avonden dankzij deze prachtige gashaard. Een aangename temperatuur en een prachtig vuurzicht maakt de haard helemaal af. Wellicht geniet jij binnenkort ook wel van deze geweldige gashaard.
Soort haard: Bellfires Unica 2-70
Waar geplaatst: Nederhorst Den Berg
Type: Gashaard


Bellfire unica 2-70 geplaatst


Wat biedt deze gashaard?

De unieke Bellfires Unica 2-70 gashaard biedt jou volop mogelijkheden. Bij deze opstelling in Nederhorst Den Berg zie je een strakke en moderne uitstraling van deze vierkante haard. De decoratieve houtset van de gashaard is zeer realistisch. Het vuurbeeld van de Bellfires Unica 2-70 is daarbij uniek. De haard is namelijk voorzien van een bijzonder gloei effect onder de brander. Hierdoor wordt de verbranding nog veel realistischer afgebeeld. Dit is wat de klant uit Nederhorst Den Berg ook zocht. Ook jij kan genieten van deze prachtige gashaard.

Bellfire unica 2-70 Showfoto


Accessoires

Bij de Bellfires Unica 2-70 heb je een ruime keuze uit verschillende accessoires. Zo is er bij de brander decoratie keuze uit: houtstammen, grijze stenen en witte kiezels. Elke decoratie brengt zijn eigen sfeer met zich mee. Kies voor een decoratie van houtstammen om, net als de klant uit Nederhorst Den Berg, een gevoel van een echte houthaard na te bootsen. De andere opties zorgen voor een moderner uiterlijk van de gashaard. Ook kan jij uit verschillende losse accessoires kiezen zoals een spiegelwand. Met deze spiegelwand geef je de gashaard van Bellfires een nog ruimer gevoel. Daarbij kan je kiezen voor sfeerverlichting. Deze prachtige Bellfires Unica 2-70 geeft dus een ruime mogelijkheid op uitbreiding.

Bellfire unica 2-70 zij aanzicht


Open systeem

De Bellfires Unica 2-70 is voorzien van een open systeem. Dit houdt in dat de kachel zijn zuurstof, die nodig is voor de verbranding, uit de ruimt haalt waar de haard geplaatst is. De rookgassen worden via een apart schoorsteenkanaal afgevoerd. Zo zorg je voor een schone verbranding. Ook wordt jou woonkamer nog sneller verwarmt. Dit gebeurt gemakkelijk met het vermogen van 7 kW. Hiermee kan je de gemiddelde ruimte gemakkelijk verwarmen. Kies voor een schitterende verbranding en een efficiënt systeem. Kies voor de Bellfires Unica 2-70.

Bellfire unica 2-70 vuurzicht


Contact

Wil jij meer weten van de Bellfires Unica 2-70? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen. Daarbij is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom te Apeldoorn. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 055-8200222