Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Barbas Unilux-3 300

Binnenkijken naar de Barbas Unilux-3 300
Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 4624 keer bekeken

Zoek je een houthaard met een modern en strak design? Een sfeermaker in jouw woonkamer dankzij een uitmuntend vuurzicht? Dat zocht de familie die onze klant werd ook. Na lang te hebben gezocht kwamen ze bij Haardenexpert uit als beste plek om te gaan praten over de beste haard. Na prettige gesprekken met een van onze verkopers kwamen ze uit bij de Barbas Unilux-3 300. Een krachtige driezijdige houthaard met een spectaculair zicht om de vlammen. De haard heeft een natuurstenen plateau waardoor het een fantastisch geheel wordt. De houthaard heeft een uitstekend vermogen van 4-8 kW. De familie geniet nu nog van vele avonden rondom deze schitterende inbouwhaard. Wellicht dat jij dit in de toekomst ook doet.Soort haard: Barbas Unilux-3 300
Type: Houtkachel

Barbas Unilux-3 300

Wat biedt de houthaard?

De Barbas Unilux-3 300 is een unieke houthaard. De haard heeft niet alleen een ruit aan de voorkant, maar ook twee ruiten aan de zijkant. Hierdoor is het vuur optimaal zichtbaar vanuit elke hoek van jouw kamer. De houthaard heeft een vermogen van 4-8 kW. Met dit hoge vermogen kan de haard gemakkelijk jouw woonkamer verwarmen. Ook is de houtkachel een spaarvarken dankzij zijn hoge rendement van 70%. Hiermee bespaar je energiekosten en draag jij een steentje bij aan een beter milieu. Je verliest namelijk minder warmte en daardoor is er ook minder uitstoot. Dit maakt de haard een efficiënte en sfeervolle toevoeging van jouw woning.

Geringe inbouwdiepte

De Barbas Unilux-3 300 heeft een geringe inbouwdiepte. Hierdoor is de houthaard ideaal voor een snelle plaatsing. Ook kan de haard door de inbouwdiepte worden geplaatst op plekken waar dat met een andere haard niet zou kunnen. Als er bijvoorbeeld niet veel ruimte beschikbaar is. Deze houthaard van Barbas is makkelijk om in een oude vuurplaats geplaatst te worden. De inbouwdiepte geeft jou dus veel extra mogelijkheden.

Barbas Unilux-3 300 showroom

Verbranding

De verbranding van het hout is prima geregeld bij de Barbas Unilux-3 300. Zuurstof voor de verbranding komt namelijk via drie wegen naar binnen. Aan de onderzijde komt de zuurstof binnen voor de primaire verbranding. Aan de achterzijde komt het zuurstof binnen voor de secundaire verbranding. Aan de onderzijde wordt zuurstof naar binnen gebracht voor schone ruitspoeling. Hierdoor ontstaat er minder roest en hoef je minder vaak de ruit schoon te maken. Dit maakt de haard een heel efficiënte sfeermaker. De Barbas Unilux-3 300 staat garant voor een scherp vuurzicht vanuit de gehele kamer!

Barbas Unilux-3 300 vuurzicht

Contact

Wil je meer weten van de Barbas Unilux-3 300? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen. Daarbij is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rijssen Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550