Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij een klant uit Apeldoorn

Binnenkijken bij een klant uit Apeldoorn
Door Raymond Dijkgraaf 4 jaar geleden 7823 keer bekeken

Aan Haardenexpert de schone taak om weer een prachtopstelling te verzorgen voor een van onze klanten in Apeldoorn. Het gaat om de Element4 Modore 100h. Eén van onze haardenexperts heeft allereerst de wensen en behoeften van deze klant in kaart gebracht en heeft vervolgens een schets gemaakt. Het is natuurlijk belangrijk dat de haard één geheel vormt met het interieur. De klant gaf akkoord op het ontwerp, waarna de installatie van start kon.Waar: Apeldoorn
Soort haard: Element4 Modore 100h
Type: gashaard


De perfecte sfeermaker

Deze klant geniet eindeloos van hun nieuwe Element4 Modore 100h gaashaard. En zeg nou toch zelf: het is toch ook een plaatje? Deze gashaard zorgt voor ongekende ontspanning en sfeer in elke huiskamer. En met een vermogen van 9,8 kW zorgt het toestel voor een aangename temperatuur in huis. Deze gashaard biedt aan weerszijden ruimte om woonaccessoires te plaatsen en sluit qua kleur en vormgeving perfect aan op het interieur.

Bekijk hieronder alle foto's van deze prachtige realisatie.

Element4 Modore 100h haard

Element4 Modore 100h

Element4 Modore 100h gashaard

Ben jij op zoek naar een soortgelijke gashaard? Onze Haardenexperts adviseren je graag over jouw droomopstelling. Neem jouw wensen mee naar onze showroom en samen komen we tot de perfecte haard.

Geplaatst in: Binnenkijken bij