Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Wesselink

Binnenkijken bij de familie Wesselink
Door Dennis Dragt 4 jaar geleden 10860 keer bekeken

De familie had een prachtige locatie voor de haard voor ogen, namelijk een centrale opstelling in de woonkamer. Hierbij kwam de grote vraag. Werd het een houthaard of een gashaard? In bespreking met de familie Wesselink hebben de adviseurs van Haardenexpert alle wensen in kaart gebracht. Ten eerste wilde zij een driezijdige inbouwhaard die strak in de wand wordt geïnstalleerd. Daarnaast was er een plateau gewenst, zodat er comfortabele zitplekken werden gerealiseerd. Het plateau moest niet alleen functioneren als ontspanning, maar ook als onderstel voor de televisie. Hiervoor was er een breed plateau nodig die tegen twee wanden werd gebouwd. De familie wilde een toestel die gemakkelijk en veilig in gebruik is. Tevens moest het toestel een hoog rendement behalen, een prachtig vlammenspel opwekken en weinig onderhoud vereisen.

Haardenexpert wist gelijk welke haard perfect aansluit op deze eigenschappen, namelijk een gashaard. De bekwame adviseurs hebben samen met de familie een aantal gashaarden besproken. Hieruit kwam de prachtige gashaard de Wanders Danta 800 driezijdig naar voren. Dit was een schot in de roos. De familie Wesselink was op slag verliefd op deze moderne en strakke inbouwhaard. Haardenexpert heeft direct een schets ontworpen voor de gewenste locatie en aan de klant voorgelegd. De familie stemde toe met het voorstel, zodat de plaatsing kon beginnen.Waar geplaatst: Apeldoorn
Wie: familie Wesselink
Soort haard: Wanders Danta 800 driezijdig
Type: Gashaard

Wanders Danta 800 driezijdig

Wanders Danta 800 driezijdig met modern hoekplateau

Zoals u kunt zien zijn de wensen van de familie perfect vervuld. De driezijdige gashaard is namelijk op een prachtig breed hoekplateau geplaatst. Naast de haard is er ruimte overgelaten, zodat de familie Wesselink knusse zitplekken heeft. Beide ruimtes zijn gedecoreerd met zachte kussens. Hierdoor kunnen zij heerlijk naast de aangename gashaard zitten en helemaal tot rust komen. De woonkamer straalt een en al ontspanning uit.

Het plateau is doorgetrokken naar de linkerwand, zodat de familie televisie een prachtige plek konden geven. Door de uitsparingen aan de onderkant is er een mooie ruimte gecreëerd voor het bewaren van decoratieve hout en voor de televisie apparatuur. In combinatie met het lichte wooninterieur en de witte wanden heeft de woonkamer een chique en moderne uitstraling gekregen. De inbouwhaard en het plateau vormen één geheel met het stijlvolle interieur.

Wanders Danta 800 driezijdig met hoekplateau

Gebruiksvriendelijke gashaard

Niet alleen het uiterlijk van de Wanders Danta 800 is een genot om naar te kijken, maar ook het levensechte vlammenspel. De gashaard is standaard voorzien van een innoverende, dubbele brander. Met deze brander is de familie in staat om één van de branders uit te schakelen. Zo verminderen zij het vermogen, zonder dat het vlammenbeeld zijn grootte en pracht verliest. In combinatie met een hoog rendement van 75% bespaart de familie aanzienlijk op het gasverbruik.

Om het vlammenspel te ondersteunen, heeft de familie gekozen voor een keramische houtset als brander decoratie. Hierdoor ontstaan er levensechte vlammen die niet te onderscheiden zijn van echt houtvuur. Met het ruitbreedte van maar liefst 80cm en een hoogte van 36cm is het vuurbeeld optimaal te bewonderen. Om het gebruiksgemak voor de familie te vervullen, ontvingen zij een functionele afstandsbediening. Hiermee kunnen ze tegenwoordig vanuit de comfortabele bank het vlammenspel optimaal regelen.

Wanders Danta 800 driezijdig in Scandinavisch wooninterieur

Uw eigen Wanders Danta 800 driezijdig

Wilt u ook genieten van het gebruiksgemak en de huiselijkheid van de Wanders Danta 800 driezijdig? Voor een vrijblijvend advies en offerte kunt u contact opnemen met de deskundige adviseurs van Haardenexpert. Om alle mogelijkheden voor uw woonsituatie te bespreken, bent u van harte welkom in de luxe showroom in Rijssen. Plan hiervoor wel een afspraak in, zodat u uw wensen en vragen gerust kunt voorleggen. Maak een afspraak via 0548-211550 en ontvang een deskundig advies. Samen gaan we uw droomhaard realiseren!

Geplaatst in: Binnenkijken bij