Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Wannet

Binnenkijken bij de familie Wannet
Door Dennis Dragt 4 jaar geleden 9702 keer bekeken

De familie Wannet droomde al jarenlang over een prachtige gashaard in hun woning. Ze hadden tot in de puntjes de droomhaard voor ogen. Het moest namelijk een brede haard zijn die qua breedte overeenkomt met hun televisie. De wens was om de gashaard onder de televisie te plaatsen, zodat de familie van beide uitzichten tegelijkertijd kon genieten. Daarnaast was een strakke inbouw een vereiste, zodat het vuurbeeld prachtig tot zijn recht komt. Omdat de woonkamer een Scandinavisch interieur heeft, moest de haard voorzien zijn van een donker kader en binnenwand. Niet alleen het uiterlijk was van belang, maar ook de eigenschappen van de gashaard. De familie wilde graag een levensecht vlammenspel bewonderen, besparen in het gasverbruik en een krachtig nominaal vermogen van ongeveer 8kW.

Ook het gebruiksgemak stond hoog op het verlanglijstje van de familie Wannet. Op basis van deze wensen, met de afmetingen van de televisie in het achterhoofd, hebben de deskundige experts van Haardenexpert een prachtige haard voorgesteld, de Bellfires Horizon Bell Large 3. Dit toestel heeft precies dezelfde breedte als de televisie, namelijk 134cm. Onze experts zijn direct aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een schets. Aangezien de familie al de perfecte locatie voor ogen had, was de eerste schets meteen raak. In bespreking is er een datum ingepland voor de installatie, zodat de installateurs konden beginnen. Bent u al benieuwd geworden naar het eindresultaat? Lees direct verder en bekijk de fantastische foto’s van de Bellfires Horizon Bell Large 3 plaatsing.Waar geplaatst: Rhoon
Wie: familie Wannet
Soort haard: Bellfires Horizon Bell Large 3
Type: Gashaard

Symmetrische plaatsing Bellfires Horizon Bell Large 3

Zoals u kunt zien is de Bellfires Horizon Bell Large 3 symmetrisch onder de televisie geplaatst. Wanneer de televisie uitstaat, geniet de familie nog heerlijk van het fantastische vuurzicht. In combinatie met een modern en licht wooninterieur vormen alle elementen één geheel. De bewoners hebben de woonkamer onder andere gevuld met een donkerbruine bank, een beigekleurig laminaat, een witte stoel, een witte salontafel en verschillende woonaccessoires. De wand, waar de haard is ingebouwd, is voorzien van een fraai plateau met opberglades. Door het donkere ombouwkader en de zwarte binnenwand van de gashaard springt het vlammenspel direct in het oog.

Bellfires Horizon Bell Large 3

Bellfires Horizon Bell Large 3 inbouwhaard

Bellfires Line Fire brander

In de verbrandingskamer is een levensechte houtstammenset gemonteerd, waardoor de vlammen een natuurlijke uitstraling hebben. Het vuurbeeld wordt aangewakkerd door de dubbele brander, de Line Fire. Hierbij is een brander aan de voorzijde en achterzijde geplaatst. Wanneer de familie minder behoefte heeft aan warmte, zetten ze de achterste brander uit. Hierdoor gaat de sfeerstand in werking, namelijk een vol vuurbeeld met een bescheiden warmte.

De vlammen zijn met ongeveer 40% te verminderen, zodat de familie Wannet fors bespaart op de stookkosten. Het is ook niet zo gek dat de Bellfires Horizon Bell Large 3 bekend staat om het aanzienlijke rendement van 85%. Om het gebruiksgemak terug te laten komen, hebben ze een bijgeleverde afstandsbediening ontvangen. Met een simpele druk op de knop is het vermogen van 9kW zeer nauwkeurig bij te stellen. Dit doen zij vanuit de luie stoel.

Bellfires Horizon Bell Large 3 gashaard


Uw eigen Bellfires Horizon Bell Large 3

Wilt u net als de familie Wannet optimaal genieten van de knusheid, ontspannenheid en gebruiksgemak van de Bellfires Horizon Bell Large 3. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang een zeer scherpe prijs. Heeft u nog vragen? Die kunt u vanzelfsprekend stellen aan de bekwame adviseurs van Haardenexpert. Neem ook een bezoekje aan de luxe showroom in Rijssen om diverse prachtige modellen brandend te bewonderen. Het is aan te raden om een afspraak te maken via 0548-211550, zodat u al uw vragen gerust kunt stellen. Onder het genot van een kopje koffie wordt u voorzien van deskundig advies. Graag zien wij u binnenkort, zodat we samen uw droomhaard realiseren.

Geplaatst in: Binnenkijken bij