Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Sinnema

Binnenkijken bij de familie Sinnema
Door Peter Bosch 4 jaar geleden 21453 keer bekeken

Aan Haardenexpert de eer om voor de familie Sinnema een prachtige haard te plaatsen, namelijk de Faber Matrix 800/500 III. Onze deskundige medewerkers hebben eerste alle wensen op een rijtje gezet. Op basis van deze wensen en de thuissituatie is een 3D-schets gemaakt voor de perfecte locatie van deze driezijdige haard. Het is belangrijk dat de haard past in het interieur. De familie Sinnema gaf akkoord, zodat de installatie kon beginnen.Waar:
Beekbergen
Wie: Familie Sinnema
Soort haard: Faber Matrix 800/500 III
Type: gashaard


De charme van een driezijdige haard

De familie Sinnema geniet eindeloos van hun nieuwe gashaard. Er gaat niets boven de charme en het gebruikersgemak van een echte gashaard. De realistische houtset en het intrigerende vlammenspel zorgen voor een geweldig sfeerverhogend spektakel in hun huiskamer. Met een vermogen van 5,8 kW zorgt het toestel ook nog voor een aangename temperatuur in huis. Met een afstandsbediening bepaald de familie Sinnema met een druk op de knop 'hoeveel vuur' er moet zijn. Zo bepalen zij de perfecte verwarmingsbehoefte.

Door de grote glaspartijen is het vuur perfect zichtbaar voor de familie Sinnema. Haardenexpert heeft de Faber Matrix 800/500 III zeer strak ingebouwd in deze bijzondere situatie. Bijzonder, omdat de haard met plateau precies over de lengte van een schuine wand in de woonkamer moest worden geplaatst.


Levensecht vuurbeeld

De Faber Matrix 800/500 III is een driezijdige gashaard met een levensecht vuurbeeld. Dankzij de driezijdige ruit heeft de familie Sinnema vanuit meerdere hoeken een verbluffend uit zicht op de dansende vlammen. Dit vlammenspel is zeer eenvoudig aan en uit te schakelen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zodoende kunnen zij vanuit de luie stoel een plezierige warmte opwekken. Deze frameless gashaard is standaard uitgevoerd met de Log Burner 2.0, waardoor een levensecht vuurzicht wordt getoond.

Ruime keuze uit meerdere modellen

Niet alleen de buitenkant van de haard is naar eigen wens te verkrijgen, maar ook het interieur. Voer bijvoorbeeld de Faber Matrix 800/500 III uit met een binnenwand van zwart glas of ondersteun het vlammenspel door de Symbio lichtmodule. Bij deze module wordt het kolenbed verlicht door een energiezuinige LED module. Tot slot neemt u een weloverwogen besluit om de ruiten te voorzien van ontspiegeld glas. Hierdoor lijkt het alsof er geen ruit voor de haard zit, zodat de vlammen optimaal te bewonderen zijn. Bekijk ook de modellen de Faber Matrix 800/500 I en de Faber Matrix 800/500 II om alle opties in overweging te nemen.

Geplaatst in: Binnenkijken bij