Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Otten

Binnenkijken bij de familie Otten
Door Dennis Dragt 4 jaar geleden 12535 keer bekeken

Haardenexpert heeft de eer gekregen om voor de familie Otten een prachtige inbouwhaard te plaatsen, namelijk de Stuv 21/95 DF. Als eerst hebben onze deskundige medewerkers alle wensen in kaart gebracht. Op basis hiervan is er een schets ontwikkeld voor een perfecte locatie van de tweezijdige tunnelhaard. Het is natuurlijk van belang dat een haard één geheel vormt met het interieur. De familie Otten stemde toe, zodat de installatie kon beginnen.Waar: Surhuisterveen
Wie: Familie Otten
Soort haard: Stuv 21/95 DF
Type: houthaard


De charme van de tunnelhaard

Tot op de dag van vandaag geniet de familie Otten eindeloos van de Stuv 21/95 DF. Er gaat niets boven de ervaring van een houthaard. Tijdens het stoken luistert de familie aandacht naar het knetteren van de houtblokken en ruiken zij de verrukkelijke geur van hout. Een houthaard zorgt ongetwijfeld voor een zeer ontspannen en sfeervolle sfeer. Met het nominale vermogen van 22kW zorgt het toestel voor een aangename temperatuur in het huis. Via de schuif is de hoeveelheid inkomende zuurstof, de primaire en secundaire lucht, uiterst regelbaar. Zo bepaalt de familie Otten de perfecte verwarmingsbehoefte.

Door het uitzonderlijke grote venster blijft het vuur perfect zichtbaar. Haardenexpert heeft de Stuv 21/95 DF op een professionele wijze strak ingebouwd in de wand. Met deze tunnelhaard heeft de familie een prachtig uitzicht vanaf twee kanten. Vanuit de woonkamer, kijkt de familie Otten door de haard, naar de tuin. Zo is het verbluffende vlammenspel ook in de tuin te aanschouwen.

De Stuv 21/95 DF is voorzien met een praktische liftdeursysteem. Dankzij dit systeem kunt de familie Otten zowel open als gesloten stoken. Met het gesloten systeem profiteren zij van een aanzienlijke rendement en een optimale veiligheid. Het glas is simpelweg naar boven en beneden te schuiven met een gebruiksvriendelijk mechanisme. Wanneer het raam wordt gesloten, schuift het glas in het kader van het toestel. Omdat de ruit volledig achter het paneel is verborgen, is het spectaculaire vuurbeeld optimaal te aanschouwen.

Daarnaast is het kader te kantelen, zodat de familie Otten zeer eenvoudig de binnenkant kunt reinigen. Met het open systeem is het mogelijk om met de Stuv 21/95 DF zelfs te barbecueën. Deze optionele accessoire, de grillrooster, is simpelweg in de haard te bevestigen. Op deze wijze wordt het vlees voor de vlammen bereid en niet erboven. Hierdoor straalt de houthaard jarenlang een zomers gevoel uit. Naast deze barbecue is de Stuv 21/95 DF uit te rusten met een houtkarretje, een houtrek en een mobiel opslag

Eigen haard is goud waard

Na de plaatsing van de schitterende haard was het contact met de familie Otten nog niet beëindigd. Uiteraard is Haardenexpert zeer geïnteresseerd in de tevredenheid van de klant. Immers de klant staat bij ons altijd centraal. Haardenexpert heeft daarom contact opgenomen om de gehele klantreis, vanaf de offerteaanvraag tot aan de installatie, in kaart te brengen. En wat blijkt, de familie Otten was zeer te spreken over de professionele en klantgerichte aanpak van Haardenexpert.

Bij ons staat ook het spreekwoord ‘Eigen haard is goud waard’ hoog in het vaandel. Dit betekent dat het nergens zo mooi als thuis is. Dit thuisgevoel willen wij, met een prachtige haard, zo goed mogelijk bij u overbrengen. Wij willen u de beste ervaring van onze service en van de haard meegeven.

Uw eigen Stuv 21/95 DF

Fantaseert u net als de familie Otten dat de sensationele Stuv 21/95 DF in uw woonkamer staat? En wilt u ook profiteren van het gebruiksgemak en functionaliteit? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit is natuurlijk ook mogelijk via de website. Om een duidelijk beeld te scheppen wat voor haard bij uw woning past, kunt u altijd onze showroom in Rijssen bezoeken. De bekwame haardenexperts staan graag voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Plan hiervoor een afspraak in, zodat u gerust al uw vragen kunt stellen. U kunt ons bereiken op 055-8200222.

Installatie volbracht bij de interieur styliste van Woonkracht8

Jacoba Otten is de eigenaresse en interieur styliste van het bedrijf Woonkracht8 te Surhuisterveen. Deze prachtige winkel is fraai ingericht met verschillende woon- en cadeau accessoires, opgeknapte en nieuwe meubelstukken. Het accessoire aanbod bestaat uit producten als fotolijsten, manden, kussens, kaarsen en nog veel meer. Daarnaast zijn stijlvolle meubels als tafels, (tv)kasten en eetkamerstoelen een greep uit het prachtige assortiment. Alle producten staan bekend om de natuurlijke en landelijke uitstraling. De collectie is namelijk ontwikkeld van natuurproducten zoals beton, steen en hout.

U kunt bij Woonkracht8 niet alleen terecht voor prachtige accessoires en meubels, maar ook voor een deskundig interieuradvies. Als interieur styliste geeft Jacoba Otten u een persoonlijk advies over de inrichting van uw huis of vertrek. Ook het inrichten van bedrijfsruimtes zoals etalages, vergaderzalen en kantines is geen onbekend terrein voor de styliste. Om inspiratie op te doen voor uw huis, vertrek of bedrijfsruimte werpt u een blik op www.woonkracht8.nl.

Geplaatst in: Binnenkijken bij