Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Hooijmaaiers

Binnenkijken bij de familie Hooijmaaiers
Door Dennis Dragt 4 jaar geleden 13993 keer bekeken

Een driezijdige gashaard waar gebruiksvriendelijkheid en veiligheid centraal staan. Dat was precies de droomhaard van de familie Hooijmaaiers. Om deze haard in hun woonkamer te realiseren, hebben ze contact opgenomen met Haardenexpert. In de luxe showroom hebben de adviseurs aandachtig geluisterd naar alle wensen van de familie. Onder het genot van een kopje koffie zijn er verschillende modellen voorgesteld. Op een gegeven moment kwam één van de experts op een fraaie haard, namelijk de DRU Maestro 80/3. Dit toestel stond toevallig brandend opgesteld in de showroom, zodat de familie met eigen ogen de pracht van deze haard kon bewonderen. Ze waren direct verkocht van de uitstraling en het levensechte vuurbeeld van de gashaard.

Op basis van deze enthousiasme is er een schets opgesteld voor hun woonsituatie. Hier kwam naar voren dat de familie Hooijmaaiers het toestel wilde combineren met een modern wit plateau. Op dit plateau moest er namelijk voldoende ruimte zijn om de televisie op te plaatsen. Door twee ruimtes onder het plateau te maken, had de familie twee compacte opslagruimtes voor televisieapparatuur, tijdschriften en andere spullen. Bent u benieuwd geworden naar het resultaat? Lees dan gauw verder.Waar geplaatst: Hattem
Wie: familie Hooijmaaiers
Soort haard: DRU Maestro 80/3
Type: Gashaard

Schets DRU Maestro 80/3

De installatie van de DRU Maestro 80/3

Bovenstaand ziet u de gerealiseerde schets voor de familie Hooijmaaiers. Hier ziet u het totaalplaatje, namelijk de plaatsing van de DRU Maestro 80/3, de televisie en het brede plateau. Samen is het een prachtig samenhang geworden dat een stijlvolle en nieuwerwetse sfeer uitstraalt. Boven en om de gashaard heen is er een fraaie ombouw geplaatst, zodat het toestel en plateau één geheel vormt. Binnen deze ombouw is de rookgasafvoer naar boven getrokken naar een externe ruimte, wat typerend is voor een gesloten verbrandingssysteem.

Het plateau, met de twee opslagruimtes, heeft een breed formaat gekregen. Hierdoor is de gehele wand op een fraaie wijze gevuld. Dankzij de twee rechthoekige ruimtes, onderin het plateau, is er voldoende ruimte voor televisieapparatuur, decoratief hout en meer. Naast de ombouw is er een 198cm brede balk met spotlichten geïnstalleerd. In de avond stralen de lichten prachtig boven de televisie. Op de volgende foto aanschouwt u het resultaat van de installatie.

DRU Maestro 80/3

Inbouwhaard met een decoratief plateau

Aan de linkerzijde van de haard is er ruimte overgelaten voor eventuele woonaccessoires zoals kaarsen, kussens of een stijlvolle lamp. De gashaard zelf is voorzien van drie hoge ruiten, waarbij de voorzijde het breedste formaat heeft. Binnenin de haard is er een realistische houtstammen set geplaatst om een levensecht vlammenspel te tonen. De vlammen komen daadwerkelijk uit de houtstammen, zodat het vuur bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. Om het vuurbeeld direct in het oog te laten springen, is de binnenwand uitgevoerd met een zwart vlak binnenwerk. De gele vlammen komen prachtig tot hun recht door de zwarte achtergrond.

De familie aanschouwt het vuur door de driezijdige ruit met ontspiegeld glas. Dit glas is nauwelijks zichtbaar met het blote oog, waardoor de uitstraling van een authentieke open haard wordt geïmiteerd. De familie Hooijmaaiers wakkert het vuurzicht aan met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zodoende kunnen ze vanuit de luie stoel/bank een heerlijke warmte en sfeer creëren met een simpele druk op de knop.

Uw eigen DRU Maestro 80/3

Wilt u net als de familie Hooijmaaiers deze prachtige gashaard in uw woning aanschouwen? Neem dan contact op met de experts van Haardenexpert en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Indien u de DRU Maestro 80/3 brandend wilt bewonderen, bent u vanzelfsprekend van harte welkom in de chique showroom in Rijssen. U wordt aangeraden om een afspraak te maken via 0548-211550, zodat we gerust alle wensen en mogelijkheden kunnen doornemen. De koffie wordt alvast voor u klaar gezet.

Geplaatst in: Binnenkijken bij